DuList IN

OSIGURAJ ULAZNICU NA VRIJEME ‘Noć G Chelo’ donosi zvijezde i nezaboravne melodije

Cvek2023 21

U idiličnom otočnom ambijentu, u maloj akustičnoj vali Gornjeg Čela, Kalamota Beach House, priprema nezaboravnu noć glazbe i gastronomije. U subotu, 20. srpnja, ne propustite priliku biti dio događanja ‘Noć G Chelo’ koji u prvi plan stavlja glazbu, gastro užitke i uzburkanu ljetnu atmosferu – baš ono za čime svi žudimo.

PJEVACI
Ove godine, na na pozornici će zasjati vokalisti popularnih TV emisija A Strane i The Voice – Bruna Oberan, Iva Ajduković, Josip Palameta i Sabrina Hebiri. Svoje impresivne glasovne sposobnosti pokazat će izvan malih ekrana, a u pratnji Ante Gela i njegovog benda sastavljenog od iskusnih glazbenika, povest će vas na glazbeno putovanje kroz more bezvremenskih hitova.

Za sve posjetitelje organiziran je brodski transfer s rive preko puta Parka Luja Šoletića u Gružu , s polaskom u 19 sati. Povratak s otoka predviđen je u 1:30. Ulaznica po cijeni od 45 eura uključuje transfer u oba smjera, piće dobrodošlice, koncert, bogat izbor gastro delicija i pića po promotivnim cijenama. Ove godine, Kalamota Beach House, dodatno je uvela i rezervaciju koktel stolova koja je moguća isključivo uz kupnju ulaznica.
Ne sumnjamo da će se i ove godine tražiti karta više, stoga osigurajte svoju ulaznicu na vrijeme, najkasnije do 19. srpnja.

Skenirajte QR kod ili se prijavite putem linka: www.kalamota-beachhouse.com/hr/prijave kako biste osigurali svoje mjesto.

QR code prijave

Za sva dodatna pitanja oko eventa koji se organizira u suradnji s Turističkom zajednicom Grada Dubrovnika i Turističkom zajednicom Dubrovačko-neretvanske županije, organizatore možete kontaktirati putem e-maila: marketing@dssh.hr.

Vidimo se na #SVINAOTOK događaju koji će obilježiti ovo ljeto!

Pročitajte još

Obilježen dan ACI-ja

Željka Krstulović

U SHERATONU Pinia Pool Bar & Lounge kao početna stanica dobrog izlaska

Željka Krstulović

DUŠKA NEŠIĆ Od svjetskih filmskih setova do povratka u Grad i otvaranja ‘second hand’ butige