Aktualno

Orlić: Nikad nisam bio vlasnik tog stana!

denis orlic9821

Afera Remorker u kojoj su uhićeni čelni ljudi HGK zbog izvlačenja na desetke milijuna kuna prema pisanju pojednih medija navodno je stigla do krajnjeg juga.

Naime, uhićeni Nadan Vidošević, inače je prvi rođak dubrovačkog odvjetnika Denisa Orlića koji je ujedno i predsjednik Društva prijatelja dubrovačke starine, kojem se putem medija stavlja na teret sudjelovanje u aferi prodajom stana u kojem je sjedničte dubrovačke podružnice HGK. Orlić ovakve navode u potpunosti demantira.

– Ja sam kao odvjetnik napisao i izradio ugovor i proveo uknjižbu poslovnog prostora današnje HGK u Dubrovniku, ništa više od toga. To je bilo prije 15 godina. Društvo koje se navodi u pojedinim medijima u kojem sam ja bio direktor nije nikad bilo vlasnik tog spomenutog stana. Mi smo tada bili zakupci i iselili smo kad je Stijepo Rudenjak prodao stan. To se vrlo lako može provjeriti u zemljišnim knjigama koje su javne. Treba zatražiti povijesni izvadak i to je to – kaže Denis Orlić te ističe kako se iz njega može vidjet povijest vlasništva bilo koje nekretnine.

-Ja ne vidim kakve to ima veze s sadašnjom aferom Remorker – pita se Orlić te žali što ga prije pisanja takvih navoda nitko nije kontaktirao za drugu stranu iznesene priče.

Pročitajte još

(FOTO) Pogledajte kako je bilo na koncertu 4Tenora

Dulist

Frankovićev ‘Za dom spremni’ izazvao reakcije: Gdje je odgovornost?

Dulist

Prikupljanje materijala za izložbu povodom 100. obljetnice PŠK Penatur

Dulist