Crna kronika

OPERACIJA „MREŽA“ Tko je ‘pjevač s krajnjeg juga Hrvatske’ koji je plaćao 200 eura za sat s prostitutkom?

Shutterstock Images LLC 45

Iz dana u dan na površinu izvire sve više detalja policijske akcije „Mreža“ u kojoj je uhićeno devet svodnika, od kojih su četiri žene, a koje se dovodi u vezu sa 79 kaznenih djela prostitucije i podvođenja djece.

Slučaj je posebno intrigantan iz razloga što se, prema pisanju Jutarnjeg lista, posao prostitucije razvijao na društvenoj mreži Facebook, gdje su svodnici (od kojih jedna 19-godišnjakinja ‘s krajnjeg juga Hrvatske’) vrbovali cure, od kojih su najmanje tri bile maloljetne, i to preko lažnih profila (Agencija Mija, Leon Luxuryagencija, The Agency Zagreb, Agencija Angels…). I dok je 21-godišnji svodnik ugovarao poslove s djevojkama, 19-godišnjakinja je ugovarala usluge s mušterijama.

Posebno je ‘gužvovito’ bilo u vrijeme blagdana. Redali su se obrtnici, autoprijevoznici, službenici, liječnici, odvjetnici, a Jutarnji navodi kako se među mušterijama našao i ‘pjevač s krajnjeg juga Hrvatske’ koji se s prostitutkama družio tri dana za redom krajem siječnja. Njegov identitet, kao ni imena drugih mušterija još uvijek nisu poznata.

Cijeli članak pročitajte ovdje.

 

Pročitajte još

Majka dječaka zatekla pedofila kako masturbira na plaži i dobila šakom u glavu

Dulist

PROMETNA NA KUNEJIMA Ozlijeđen motociklist

Dulist

U LOVIŠTU Ukrajinka uništila šumu, ugrozila stanište ptica, gradila bez dozvole…

Dulist