DuList IN

One Suite Hotel vam donosi hit predstavu ‘Ćiro’ Tarika Filipovića!

Tarik Filipovic Ciro One Suite 2

Topla noć, vrt pun raspoloženih ljudi, čaša dobrog vina i puno smijeha uz vrhunsku kreaciju duhovitog, osebujnog i neponovljivog lika nogometnog „trenera svih trenera“, potom i druženje uz dobru glazbu naša je preporuka za idealan izlazak. U petak, 25. svibnja, u 21 sat ne propustite biti u One Suite Hotelu.

Organizacija specifičnih, zabavnih društvenih događanja za koja se traži karta više prerasta u tradiciju One Suite Hotela. Pod nazivom „Stage One“ u vrtu hotela Tarik Filipović će po 55. put odigrati svoju autorsku predstavu Ćiro uz posve drugačiji doživljaj kazališta. Za Ćiru, kojeg je igrao u svim susjednim zemljama, u Australiji, u Dubaiju, Tarik je prošlog tjedna dobio nagradu na Međunarodnom festivalu monodrame u Bitoli i to onu, svakom izvođaču najdražu, nagradu publike.

„Ova predstava nije stvar nogometa, jedna intrigantna i uzbudljiva životna priča. Počeo sam imitirati Ćiru iz zafrkancije u kratkoj formi, no kako sam saznavao sve više informacija o njemu, shvatio sam da je to priča koja zavrjeđuje biti ispričana. Čak sam razmišljao i o seriji, filmu i onda mi je pala ideja na pamet: ‘Pa nitko nema predstavu o sebi!’ To mi se neko vrijeme motalo po glavi kao ideja, no Ćiro nije bio za, pa je onda nekako pristao. Našao sam dobrog suradnika, dramaturga Antonija Gabelića i u pola godine smo se naradili, sastajali s Ćirom, izmišljali, maštali i na kraju napravili predstavu kojom smo super zadovoljni i koju sam odigrao 53 puta. Bili smo tako, Ćiro i ja, svuda po Hrvatskoj, regiji, Australiji, Dubaiju…“ otkrio nam je Tarik.

Za više informacija obratite se na info@onesuitehotel.com ili na broj telefona 222 000.

Pročitajte još

Pogledajte što vas očekuje u novom kino tjednom programu!

Dulist

SUSRET NA KORČULI Vatreni usrećili Severininog sina!

Dulist

Vlasnici apartmana – imamo super novosti za vas!

Dulist