DuList IN

Ona je definitivno najveća obožavateljica Game of thrones!

gina pecotic

Priča koja je ovih dana obišla Internet, barem unutar Lijepe naše, jest ona o Dubrovkinji Gini Pecotić, djevojci koja je ‘žrtvovala’ stalni posao za tri dana statiranja u serijalu Igra prijestolja.

Koliko daleko ide Ginina ljubav prema ovom popularnom serijalu, saznao je Jutarnji list, koji je i prenio priču ove simpatične djevojke.

Gina Pecotić radila je kao prodavačica cipela u butizi u Dubrovniku. Posao nije bio neka sreća, kaže, ali ipak je bio stalan. No, obožavateljica televizije i serije “Igra prijestolja” nije ni trepnula kad je dala otkaz kako bi tri dana statirala u omiljenoj seriji. – Nisam nikada požalila – tvrdi. I opet bi sve ponovila, piše Jutarnji.

Prijatelj joj je, još 2012. godine, kad je treća sezona planetarno popularne serije prvi put snimana u Dubrovniku, oduševljeno ispričao kako je bio na snimanju. Iako je te godine zakasnila na kasting, Gina je odlučila priliku ne propustiti sljedeće godine. – Krenule su online prijave. A ja sam radila i razmišljala kako ću dobiti slobodne dane ako me izaberu – prisjeća se Gina. Tražili su osnovne podatke: visinu, težinu, boju kose, boju očiju i tri slike: profil, lice i figuru.

– Bila sam jako uzbuđena i tražila neke dobre slike da si popravim šanse, kazala je Gina, koja dodaje i to kako je i danas uzbuđena kao na početku snimanja. Kad je dobila raspored snimanja, pripremila je otkazno pismo i poslala ga.

Prva tri dana snimalo se u napuštenom i razrušenom hotelu Belvedere, u blizini stare gradske jezgre, a snimana je borba Mountina i Vipera. Prvi dan je bio jako vruć i težak, ali uživala sam u svakom mukotrpnom trenutku.

Nakon ta tri dana ponudili su mi još pet. Pomislila sam: ako treba, glumila bih i fikus u kutu sobe – prisjeća se Dubrovkinja kojoj su u drugom nastupu dodijelili ulogu žene trgovca, a više možete pročitati na ovom linku.

 

Pročitajte još

Paul Oakenfold stigao je u Dubrovnik!

Dulist

IZAŠAO JE TRAILER Pogledajte kako su Kupari i Trsteno izgledali u filma ‘Lee’

Dulist

Pogledajte bogat glazbeni program ovog vikenda!

Dulist