Sport

OLIMPIJSKI FESTIVAL Najbolji su mališani Dječjeg vrtića Konavle

Olimpijada 2019 4

Dječji vrtić Konavle pobjednik je 18. po redu Olimpijskog festivala dječjih vrtića Dubrovačko-neretvanske županije koji je održan u Stonu proteklog petka. Nastupilo je trinaest vrtića s područja županije: Palčica, Pčelica, Slano, Konavle, Župa dubrovačka, Ston, Orebić, Korčula, Vela Luka, Blato, Opuzen, Metković i Ploče, a natjecanje je održano u organizaciji Zajednice sporta Dubrovačko-neretvanske županije.

Okupljena su se djeca natjecala u sljedećim disciplinama: trčanje na 50 metara za djevojčice i dječake, štafeta 4 x 25 metara za djevojčice i dječake, bacanje loptice za djevojčice i dječake, skok u dalj za djevojčice i dječake, mali nogomet za dječake.

Nakon svečanog mimohoda i predstavljanja svih sudionika te nakon trosatnog sportskog programa uslijedilo je proglašenje rezultata pri čemu je Dječji vrtić Konavle sveukupni pobjednik festivala osvojivši medalje za drugo mjesto u trčanju na 50 m za djevojčice (Polina Car), drugo mjesto u skoku u dalj za djevojčice (Nikol Barušić), treće mjesto u štafeti za djevojčice (Tonija Kušar, Karmen Simović, Rubi Katarina Dadić, Sara Pujo) te treće mjesto u nogometu za dječake (Antonio Glavinić, Jakov Orepić, Maro Klaić, Mateo Butijer, Matija Ramadan, Teo Bijelić, Miho Kutlić, Vito Maroje Ateljević, Leo Savinović, Ivo Dimnić).

Pročitajte još

FRANKOVIĆ ČESTITAO JUGAŠIMA Hvala još jednom što nas činite ponosnima

Dulist

Ministarstvo: Hrvatski vaterpolisti neće igrati u Kotoru dok bazen nosi ime zapovjednika straže logora Morinj

Dulist

NEMA KVALIFIKACIJA Prijave za Divlju ligu do 3. kolovoza

Dulist