Sport

OKTANSKI SPEKTAKL NA NOVOJ STAZI Za vikend naš čeka posljednja brdska utrka sezone na cesti za Pobrežje!

utrka du pobrezje plakat

Pred nama je zanimljiv oktanski vikend. U Dubrovniku se naime 9. I 10. listopada održava 21. Nagrada Dubrovnika – Memorijal Željko Đuratović, a što je ujedno i posljednja utrka Prvenstva Hrvatske na brdskim stazama. Ovogodišnja međunarodna brdska utrka posebna je I po tome što se održava na novoj stazi, a riječ je o novoj cesti za Pobrežje. O utrci je nekoliko riječi na svom Facebook profilu zapisao I Ivan Pulić.
-Izuzetno emotivan vikend za kompletnu ekipu Dubrovnik Racinga i mene upotpunit će vozači iz nekoliko država sa svojim trkačkim strojevima koji će na posljednje uspone prije zimskog sna. Pobjednik na ovoj utrci u klasi A do 1600ccm nosi kući krunu prvaka Hrvatske ove klase i prostora za kalkulacije nema. Nakon 2011. i 2012. godine nadamo se i trećoj tituli, bez lažne skromnosti. Nakon malog remonta Smart i Niko će nastaviti testiranja na ovoj utrci i pripreme za sljedeću sezonu kad se kreće ozbiljno prema vrhu – poručio je Pulić te se zahvalio svima koji su stajali iza njega i Nika ove sezone i koji su ih pratili i podržavali.

Zbog održavanja auto utrke, javljaju iz Dubrovnik Racinga, cesta od mosta dr. Franja Tuđmana do raskrižja za Osojnik će biti zatvorena u petak, 8. listopada od 18:00 h do nedjelje 10. listopada do 18:00 h. Za promet se zatvara i cesta od Mokošice do Osojnika u subotu, 9. listopada od 11:00h do 18:00h te u nedjelju, 10. listopada od 10:00h do 18:00h.

Pročitajte još

TJEDNI BRIDŽ TURNIR Prvo mjesto osvojili Frano Mozara i Iva Strnad

Dulist

Barakude će prvu utakmicu odigrati u nedjelju sa Crnom Gorom

Dulist

KAKAV SPEKTAKL U PARIZU! Giovanni Cernogoraz i Barbara Matić nosili hrvatsku zastavu

Dulist