Crna kronikaGrad

OKRŠAJ NA STRADUNU Ipšić: Vrijeđao me i udario pred svjedocima; Pravedan: Neću im dopustit ubojstvo pasa

antun pravedan ipsic screenshot

Gradski službenik za informiranje Petar Ipšić objavio je video na svom Facebook profilu na kojem se vidi kako ga bivši gradski vijećnik i predsjednik dubrovačkih Reformista Antun Pravedan udara na Stradunu.

Naime, strasti između njih dvoje su uzavrele oko priopćenja koje su Srđevci nedavno poslali medijima u kojem se pitaju ‘sudjeluje li Grad u ubijanju pasa na Žarkovici’. Pravedan je inače bivši koordinator izgradnje azila koji je nedavno pošao u mirovinu, a prema navodima Ipšića, on je na Stradunu večeras susreo njega i Valentina Dujmovića, predsjednika Županijskog HNS-a te ih počeo vrijeđati.
-Antun Pravedan nas je susreo na Stradunu i počeo vrijeđati. Nazvao nas je jedno 15-ak puta majmunima i pričao kako je ovo njegov Grad i da je on rođen na Stradunu. Ja sam ga snimao cijelo vrijeme jer sam mislio da će prestati. Ja sam šutao, a on je u jednom trenutku meni prišao i udario šamar – rekao je potreseni Ipšić te dodao kako je Pravedan u tom trenutku bio vidno alkoholiziran.
-Prijavili smo cijeli incident Policiji – rekao je Ipšić.

Antun Pravdedan rekao je kako je regirao na provokaciju Ipšića koji mu je, tvrdi on, rekao kako su ”oni vlast i kako će nastaviti s pričom oko azila”.
-Oni misle da su frajeri koji misle da mogu pobiti pse na Žarkovici. Ja sam rođen u ovom Gradu i to jednostavno neću dopustiti. Čim su me vidjeli rekli su kako će oni ”nastaviti s tom pričom”, a ja to ne mogu dopustiti – rekao je Pravedan.

NOVO: Nakon objave članka Petar Ipšić demantirao je u potpunosti navode Antuna Pravedana:

-Uopće nije bilo govora o azilu na Stradunu. Ovo se vjerojatno dogodilo zbog projekta, ali ja s time nemam nikakve veze. Ništa mu nismo rekli, on nas je samo počeo vrijeđati – rekao je Ipšić.

Ovaj slučaj će svoj epilog imati u PUDN.

FOTO: Naslovna Screenshot-Antun Pravedan

FOTO: Galerija – Petar Ipšić

Pročitajte još

Majka dječaka zatekla pedofila kako masturbira na plaži i dobila šakom u glavu

Dulist

Ostvareno 2 milijuna noćenja, 11 dana ranije nego lani

Dulist

Postavljene nove pješačke ograde po gradskim ulicama

Dulist