Crna kronika

OKOLNOSTI TEŠKE NESREĆE Motociklist (31) pretjecao vozilo i autobus te udario u taksi iz suprotnog smjera

prometna vidikovac motociklist

Poznate su okolnosti teške prometne nesreće koja se ovog utorka dogodila na državnoj cesti D-8 na predjelu vidikovca. U njoj je, kako smo već izvijestili, smrtno stradao 31-godišnji motociklist, državljanin RH.

Do prometne nesreće je došlo, javljaju iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske, kada je spomenuti motociklist pretjecao osobno vozilo njemačkih nacionalnih oznaka, a potom i autobus dubrovačkih registarskih oznaka i udario u osobno vozilo dubrovačkih registarskih oznaka (taxi vozilo) koje se kretalo iz suprotnog smjera.

Uslijed udara, kotač osobnog vozila se odvojio i udario u osobno vozilo njemačkih nacionalnih oznaka koje je prethodno pretjecao i motocikl čeških nacionalnih oznaka čiji je vozač, 44-godišnji češki državljanin teže ozlijeđen te mu se liječnička pomoć pruža u dubrovačkoj bolnici.

Uslijed zadobivenih ozljeda, 31-godišnji vozač motocikla je nažalost preminuo u dubrovačkoj bolnici.

Za vrijeme trajanja očevida, kojim su rukovodili policijski službenici Postaje prometne policije Dubrovnik, promet na ovom dijelu magistrale bio je u potpunosti zatvoren te se odvijao okolnim prometnim pravcima, a za sav promet otvoren je u 10,00 sati.

Pročitajte još

[VIDEO] STIGLA I POMOĆ IZ ZRAKA Stjepan Simović: Zaustavili smo ga, nema više širenja požara

Dulist

Stižu dva kanadera, zatvorena magistrala

Dulist

Požar poviše Grada! Vatra se opasno približila Zlatnom potoku

Dulist