Sport

OGLASIO SE JUG Protiv kotorskog Primorca možemo igrati samo u Gružu!

jug rijeka gruski bazen 6

Zbog brojnih objava u javnom prostoru u vezi igranja hrvatskih klubova koji nastupaju u Regionalnoj vaterpolo ligi na bazenu u Kotoru, odnosno na domaćim bazenima u Republici Hrvatskoj Vaterpolski klub Jug Adriatic osiguranje priopćio je sljedeću obavijest.

– Uprava VK Jug Adriatic osiguranje na svojoj je sjednici, održanoj 11. rujna 2024. jednoglasno donijela odluku:

Vaterpolski klub Jug Adriatic osiguranje neće igrati domaće utakmice protiv kotorskog Primorca u sklopu Regionalne vaterpolo lige na ”neutralnom” bazenu te domaćini možemo biti jedino na svom bazenu u Dubrovniku, u Gružu – stoji u priopćenju.

Podsjetimo, na traženje iz Kotora odlučeno je da se utakmice Primorca neće igrati u Gružu. Naime, sve utakmice koje bi hrvatski klubovi trebali odigrati s Primorcem, kao domaćini, u svojim domicilnim bazenima trebali bi igrati negdje drugdje. Crnogorski predstavnici vaterpola isticali su želju za igrom na ‘neutralnom’ terenu, a iz Hrvatskog vaterpolskog saveza ovakvu odluku su komentirali kao ‘kompromis u cilju sporta i vaterpola’. Ipak, kao što je DuList već pisao, s kompromisom hrvatskih klubova te stavom HVS-a i čelnika Regionalne lige ne slažu se svi. Više pročitajte OVDJE.

Foto: Ilustracija

Pročitajte još

Jacob Merčep novi je član bukureštanskog Dinama 

Dulist

[FOTO] Vatreni doček u Gružu za europske prvake!

Dulist

OSVOJENO PET MEDALJA Uspješan nastup naših badmintonaša na Hrvatskom kupu

Dulist