Sport

ODRŽAN ŽDRIJEB ‘Tomo’ u rekordnom broju, u sedam dana čak 228 utakmica!

tomo 2024 zdrijeb

Tomo Tournament u 2024. bit će i više nego spektakularan – sudjelovat će rekordnih 66 ekipa, odnosno preko tisuću djece iz trinaest zemalja!  Međunarodni turnir ‘Tomo Udovičić’ održat će se od 1. do 7. travnja, a u tih sedam dana na bazenu u Gružu odigrat će se čak 228 utakmica.

Povodom ovogodišnjeg ‘Tomo’ turnira ovog utorka u hotelu Valamar Dubrovnik održan je ždrijeb. Članovi VK Jug Adriatic Osiguranje i naši zlatni vaterpolisti iz Dohe bili su zaduženi za izvlačenje timova.  Filip Kržić, Marko Žuvela, Franko Lazić i Rino Burić odredili su raspored turnira za skupine do 12 i do 14 godina.

U kategoriji U-12, ekipe su raspoređene u 8 skupina. Današnjim ždrijebom u grupu A ušli su: Jadran HN, HAVK Mladost, Colegio Brains, Ekipe Orizzonte. U skupini B su: VPK Primorac, KPK i Bologna. U skupini C zaigrat će: Mladost Bijela, Juga AO te PRO Recco. U skupinu D ušli su: Aquatic Verde, Medveščak, Ortigia 1928. U skupini E su: Dinamo Tbilisi, Jadran ST, Olimpic Club te PSN. U skupini F zaigrat će Lazio Nuoto, Novi Beograd i Team Slovenica. U skupini G su Roma Vis Nova, Šabac i Barcelona, dok su u skupini H: Marseille, Cavtat i Barceloneta.

Osam skupina je i u kategoriji U-14. Današnjim ždrijebom u grupu A ušli su: Dinamo Tbilisi, Šabac, Astra Nuoto, CSA Steaua i Galeb MR. U skupini B su: Mladost Bijela, Medveščak, Nuoto Catania, Euskadiko i Ligue Aura. U skupini C igrat će: Aquatic Verde, Jug AO, Olympic Roma, Rapid Bucuresti i XBS Waterpolo. U skupinu D ždrijebom su ušli: Primorac, KPK, Pallanau Salerno, Colegio Brains i Jadran Neum. U skupini E su Lazio Nuoto, Cavtat, Bologna, CSS Triumf i PSN. U skupini F igrat će: Roma Vis Nova, HAVK Mladost, PRO Recco, Barcelona i Team Slovenia. U skupini G su Jadran HN, Novi Beograd, Pescara, Poble NOU A, Gusar Mlini, dok su u skupini H: Marseille, Jadran St, Ortigia Academy, Poble Nou B i SV NRW.

 

Foto scprt

Pročitajte još

Gradonačelnik čestitao PK Jugu na osvajanju devet medalja na kadetskom prvenstvu Hrvatske

Dulist

Španjolska osvojila Euro!

Dulist

Završen 10. Dubrovnik DUB Bowl

Dulist