Aktualno

ODLAZI LI NIKOLINA FARČIĆ IZ GRADSKIH DRUŠTAVA? Franković: Nije izgubila moje povjerenje, imena je puno

obiteljski centar nikolina farcic 3

Nikolina Farčić nije izgubia moje povjerenje. Dugo godina dobro surađujemo – rekao je ovog ponedjeljka gradonačelnik Mato Franković komentiravši mogući odlazak Farčić s mjesta direktorice društava UTD Ragusa i TUP.
Gradonačelnik je o potencijalnom novom direktoru rekao kako Grad Dubrovnik u cijeloj priči oko ova dva društva ide korak po korak.
-Sljedeći korak je spajanje društava UTD Ragusa i TUP. To bi se trebalo dogoditi krajem ovog mjeseca na sljedećoj sjednici Gradskog vijeća i onda ide imenovanje novog direktora, direktorice. Idemo korak po korak – rekao je, a na pitanje novinara znači li to da se i Nikolina Farčić ponovno može prijaviti za direktoricu rekao je: Naravno da može.
Budući da se u javnosti pojavila informacija kako će Farčić na mjestu direktora naslijediti Marko Radić, gradonačelnik je poručio: ‘Imena ima puno’.
-Drago mi je da postoji interes javnosti, ali dopustite da sve procedure odradimo po zakonu, korak po korak. Kupili smo UTD Ragusu i TUP i oba društva su financijski stabilna, neovisna o proračunu, vraćaju uredno svoje kredite i imaju dovoljno zamaha u budućnosti za neke daljnje investicije. To je ključno, a tko će voditi, dajte nam još malo vremena pa ćemo sve objaviti na vrijeme – zaključio je ovu temu gradonačelnik.

Pročitajte još

ŽUPANIJA O UVALI SUMARTIN ‘Nismo mogli naručiti čišćenje, to je obveza Grada, ali na teret koncesionara’

Dulist

MORE U DUBROVNIKU NA 29.7 STUPNJEVA Novi hrvatski rekord

Dulist

Raspisani natječaji za ravnatelje Lokruma i Dubrovačkih muzeja

Dulist