Aktualno

Odlazak Paska Tomaša s DUTV-a pobudio glasine

Pasko Tomas 1

Pasko Tomaš, operativni direktor Dubrovačke televizije, objavio je na društvenim mrežama odlazak s Dubrovačke televizije. Tamo je proveo 1520 radnih dana.

-1520 dana sam proveo s ovim ljudima s fotografije. Najboljim i najgledanijim timom u Gradu! I s njima od jučer provodim posljednje tjedne na DUTV-u. Beskrajno im hvala jer su moje posljednje četiri iznimno teške godine učinili najljepšim godinama moga života. Sada su ispred mene novi izazovi, znam da će godine ispred mene također biti turbulentne i vrlo izazovne, ali moj će zadatak biti da istovremeno budu još ljepše od najljepših. Ja sam spreman i iznimno sretan zbog svega što me u životu tek čeka. Uvijek gledam prema naprijed, a ne unazad i to bi svakome preporučio – objavio je Tomaš na svom Facebook profilu, uz fotografiju cijele redakcije Dubrovačke televizije.

U gradskim kuloarima, špekulira se kako će njegovo mjesto Tomislav Tabak, donedavni direktor Čistoće, ali se sve glasnije može čuti i mogućnost prodaje ove medijske kuće u vlasništvu Orsata Zovka.

Pročitajte još

MASOVNI TEHNOLOŠKI KVAR I naša zračna luka osjeća posljedice!

Dulist

[FOTO] Franković: Mislim da je dobro da plaža u Uvali Lapad ima svog koncesionara

Dulist

Atletska staza prijavljena na financiranje iz EU fondova

Dulist