Aktualno

ODGOVOR IZ A1 Kalamotezima će otpisati mjesečne naknade za dva mjeseca

kalamota donje celo vizure 15

Pisali smo jučer o apelu stanovnika Kalamote kojeg su poslali zbog ‘nemara tvrtke A1’. Naveli su kako se dogodio kvar na odašiljaču koji je prijavljen u petak 29. rujna, a A1 nije reagirao ni odgovarao na njihove mailove.

Zbog problema s mrežom stanovnici su ostali odsječeni od ostatka svijeta, a mnogi su se morali preseliti u Dubrovnik jer si zbog posla ili fakulteta nisu mogli priuštiti da deset dana ne mogu pristupiti mreži i internetu.

Nakon što su stanovnici zamolili medije za pomoć problemi s internetom i signalom su riješeni.

– Ubrzo nakon što ste prenijeli naš apel o nemaru ove telekomunikacijske mreže isti je riješen te je na Koločepu uspostavljen normalan signal i pristup internetu. Danas smo mogli neslužbeno doznati od nekih zaposlenika te tvrtke da A1 gasi određene odašiljače u smislu uštede, no nismo mogli vjerovati da je to slučaj. Ipak nakon vaše objave našeg problema stanje se normaliziralo u rekordno brzom roku bez da je itko pristupio odašiljaču. Izgleda da je stvarno moguće da je netko na daljinu namjerno ugasio odašiljač 29. rujna i danas nakon što je sve izašlo u javnost odmah upalio. A1 nije mario za naše molbe i upite, već je problem riješen tek nakon vaše reakcije stoga vam zahvaljujemo – istaknuli su tada stanovnici Kalamote.

Danas smo dobili i odgovor od A1.

– Nažalost, zbog administrativnih razloga bazna stanica na Koločepu bila je bez napajanja električnom energijom od 29. rujna, a rad bez poteškoća uspostavljen je 9. listopada. Žalimo zbog ovog izdvojenog incidenta. Uz isprike korisnicima, A1 Hrvatska će mobilnim pretplatnicima s područja koje pokriva navedena bazna stanica otpisati mjesečne naknade za dva mjeseca – napisali su nam iz A1.

Pročitajte još

[FOTO] TKO SE GLISIRA I VOZI BEZ DOZVOLE Evo kako nam je bilo s Lučkom kapetanijom u akciji

Maris Guca

Devet besplatnih radionica kroz u CDMO Dubrovnik

Dulist

ŽUPANIJA O UVALI SUMARTIN ‘Nismo mogli naručiti čišćenje, to je obveza Grada, ali na teret koncesionara’

Dulist