Aktualno

Odgađa se današnji program Dubrovačkog karnevala, Župljani će se ipak okupiti, ali na Pilama

zupski karnevo 190217 95

Zbog orkanske bure i nastavno na preporuke žurnih službi, koje građane pozivanju da ostanu u svojim domovima, odnosno da ne izlaze bez prijeke potrebe, odgađa se današnji program 20. Dubrovačkog karnevala.

Stoga će se dio današnjeg karnevalskog programa održati sutra, u nedjelju, 24. veljače, dok će, prema informacijama od organizatora, tradicionalni Župski karnevo svoje originalne i maštovite maske ipak predstaviti danas, i to na Pilama u 15.30 sati gdje će se čitati testament. To je za DuList potvrdila i predsjednica Župskog karnevala Luce Čučić istaknuvši kako iz sigurnosnih razloga nemaju pristup Stradunu, ali da će se zato okupiti upravo na Pilama.

Raspored događanja za nedjelju, 24. veljače je sljedeći:

15.30 – Gradska glazba

16.00 – Otvaranje festivala na Karnevalskoj pozornici na Stradunu

Ostala događanja zakazana za nedjelju odvijaju se prema rasporedu:

U 15 sati u Hotelu Rixos Libertas održat će se tradicionalni Veliki ples malih maškara u organizaciji Društva naša djeca Dubrovnik.

Prava karnevalska poslastica, Valcer pod maskama na Stradunu, uz bićerin i dobar ritam Gradske glazbe Dubrovnik i Karnevalskog benda očekuje nas u nedjelju od 16.30 sati. Maškarajte se i zabalajte valcer na najljepšem podiju!

U okviru karnevalskog programa, u Lazaretima u nedjelju, s početkom u 17.30 sati, održat će se tradicionalna maškarana zabava ‘Maškarata ispod kuplja’ u organizaciji Art Radionice Lazareti.

Pročitajte još

SUZE, TUGA I BOL PRED SUDOM Obitelj u tišini na prosvjedu tražila pravdu za Katu i Stipu

Dulist

Dubrovnik i Sanya jačaju suradnju: Skulptura “Sveti Vlaho i Grad” predana gradonačelniku Sanye

Dulist

Požar kod Orebića brzom intervencijom vatrogasaca stavljen pod kontrolu

Dulist