Aktualno

‘OD SRCA VAM HVALA’ Za liječenje mlade Konavoke Nine prikupljeno 1,4 milijuna kuna

zajedno za ninu

Znali smo da možemo i uspjeli smo – poručili su ovog petka navečer članovi organizacijskog odbora ‘Zajedno za Ninu’ na završnom sastanku.

-Zahvaljući svima vama koji ste srcem uključili u inicijativu za Nininu rehabilitaciju prikupljeno je 1.401.725 kuna, 1.200 eura i 500 USD. Znali smo da možemo i uspjeli smo! Prikupili smo ne samo financijska sredstva potrebna Nini i njenoj obitelji do kraja 2019. godine, već i značajan novčani iznos koji će Nina koristiti za nastavak rehabilitacije u 2020. godini – poručili su na sastanku.

Podsjetimo, dvadesetjednogodišnja Mariju Nikoletu (Ninu) Đivanović u travnju je ove godine, u prometnoj nezgodi ozljedila leđnu moždinu te se nalazi u Zagrebu na dugotrajnoj rehabilitaciji. Dosadašnje liječenje i rehabilitacija je financirana sredstvima HZZO-a uz značajne troškove koje je snosila Ninina obitelj, a za nastavak oporavka samo do kraja 2019. godine se očekuju ukupni troškovi u iznosu od 535.000,00 kuna za što obitelj treba dodatnu financijsku pomoć. Za Ninu su proteklih nekoliko tjedana ljudi dobrog srca pjevali, plesali i trčali te se zajedničkim snagama svih njih prikupio ovaj izniman iznos koji će Nini pomoći u daljnjem liječenju i napretku.

Pročitajte još

Kaos u Zračnoj luci Split, otkazani svi letovi!

Dulist

Pronađeni Česi nestali na području vrha Sveti Ilija u Orebiću

Dulist

UKLJUČEN HELIKOPTER HRZ-A Češki državljani nestali na području vrha Sveti Ilija u Orebiću

Dulist