DuList PROMO

Od dječačkog sna do plovidbi sa slavnima: Priča o dalmatinskom vizionaru

taksi brod 6

taksi brod 6Dok sunce zalazi nad vodama Jadrana, vizija jednog čovjeka za neusporedivo putovanje morem kreće na svoj put, osvajajući srca slavnih avanturista diljem svijeta.

Ovo je priča o čoviku s mora – Jošku Petriću, morskom ekologu i biologu, koji je svoju ljubav prema moru pretvorio u luksuznu uslugu pomorskog prijevoza — taxi boat split – Dalmatia Express.

Početak Jedne Vizije

Joško Petrić započeo je svoje putovanje na Fakultetu ekologije i biologije mora, gdje je razvijao svoju strast prema moru i njegovim tajnama. Vođen snom iz djetinjstva, odlučio je stvoriti uslugu koja pruža nezaboravne trenutke provedene na Jadranskom moru. Njegov prvi korak bio je nabaviti gliser i pokrenuti Dalmatia Express, taxi boat uslugu vodenog prijevoza koja je brzo stekla popularnost u regiji.

Dalmatia Express ubrzo je postala sinonim za nezaboravno iskustvo na moru. Mnogi su brzo prepoznali njezinu jedinstvenost, uključujući slavne osobe poput Mate Rimca. Ova usluga pruža priliku da se izbliza dožive skrivena blaga jadranske obale, sve to uz nezaboravno iskustvo vođeno od strane Joška, istinskog zaljubljenika u Jadransko more.

Suradnja s legendarnim jedriličarom

U suradnji s legendom hrvatskog jedrenja, Matom Arapovom, Joško je od njega kupio gliser Lolivul 5.9, kako bi svim ljudima mogao pružiti kvalitetno iskustvo taxi boat usluge. Ovaj pothvat privukao je pozornost slavnih osoba, što je samo učvrstilo reputaciju Dalmatia Expressa. Nakon uspjeha s Lolivulom 5.9, Joško je odlučio naručiti snažnije i još sigurnije glisere, poput Lolivul 9m s Yamaha motorom od 350 KS, dodatno ističući svoju predanost poslu.

Stvaranje Branda Great White

taksi brod 3Nakon nekog vremena napornog rada s Dalmatia Expressom, Joško je sanjao o još većem gliseru od 12 metara. Obratio se bliskom prijatelju Mati da mu pomogne izgraditi novi još sigurniji i brži brod koji će moći ploviti u gotovo svim vremenskim uvjetima.

Matin odgovor je bio jasan: “Ne, napravi to sam, a ja ću ti pomoći. Znate što želite, kakav Vam brod treba.”

Iako mu se izgradnja vlastitog glisera činila preteškom, Joško je počeo tražiti savršeni brod za kupnju u inozemstvu. Znao je što želi: profesionalan, luksuzan, brz gliser s izvrsnim performansama i izuzetnom sigurnošću.

Nakon duge potrage, nijedan brod nije ispunjavao njegove kriterije, jer su sve tvrtke pravile kompromise na račun nekih ključnih značajki.

Nakon što nije uspio pronaći niti jedan odgovarajući gliser u inozemstvu, Joško se obratio Mati za savjet, koji ga je zatim upoznao s briljantnim inženjerom brodogradnje, gospodinom Ivaniševićem, čija je stručnost bila upravo ono što je Jošku trebalo. Joško je gospodinu Ivaniševiću predstavio svoju viziju: “Moramo napraviti brod koji može ploviti sigurno kada nitko drugi ne može.”

Zajedno su se upustili u dizajniranje broda koji je uistinu beskompromisan.

Rezultat te suradnje bio je Great White, brend koji je postavio nove standarde u svijetu taxi vodenih prijevoza. Great White utjelovljuje kombinaciju elegantnosti, vrhunskih performansi i apsolutne sigurnosti.

Nakon što su Joško i gospodin Ivanišević stvorili prvi model, Great White je ubrzo dobio više verzija koje su odgovorile na različite potrebe i želje korisnika. Svaki model predstavlja napredak u dizajnu i izvedbi, pružajući iznimnu kombinaciju sigurnosti, brzine i udobnosti.

taksi brod 6Great White 49 predstavlja vrhunac luksuza i performansi, dizajniran za maksimalnu sigurnost i udobnost, čak i u najtežim uvjetima na moru. Kao najduži taxi boat, Great White 49 pruža nevjerojatnu stabilnost i brzinu. S opremom koja uključuje luksuzne amortizacijske sjedalice, radar, GPS, vhf i veliki hladnjak, ovaj model je stvoren za vrhunske doživljaje na vodi. Duljina broda je 15 metara, a opremljen je s dva motora Cummins QSB 6.7 s ukupno 1100 KS, omogućujući mu da postigne brzinu do 40 čvorova.

taksi brod 5Great White 39 nudi savršenu ravnotežu između brzine i sigurnosti. Ovaj čamac od 13 metara, s motorima Yamaha V8 ukupne snage 700 KS, pruža vrhunsku stabilnost i udobnost na vodi. S maksimalnom brzinom od 50 čvorova, Great White 39 je idealan za one koji traže brzu i sigurnu plovidbu, dok luksuzni amortizacijski sjedalice i moderna navigacijska oprema garantiraju vrhunski doživljaj.

taksi brod 2Great White 35 je manji model, ali ne manje impresivan. S duljinom od 11,5 metara, ovaj čamac pruža iznimnu okretljivost, sigurnost i udobnost. Opremljen s motorom Cummins QSB 6.7 od 480 KS, Great White 35 postiže brzinu do 29 čvorova. Kao i ostali modeli, uključuje sve potrebne sadržaje za udobnu plovidbu, uključujući luksuzne amortizacijske sjedalice, radar i GPS sustav, te osigurava udoban i siguran boravak na vodi.

taksi brod 1Joško i njegov tim trenutno rade na izradi novog, suvremenog modela broda Great White, koji će dodatno podići standarde luksuznog putovanja. Ovaj napredni brod bit će opremljen najnovijom tehnologijom i dizajniran s naglaskom na udobnost, sigurnost i ekološku održivost, osiguravajući klijentima još bolje iskustvo plovidbe taxi boat vodenim prijevozom. Ova nova morska zvijer trebala bi zaploviti Jadranskim morem već u 2025. godini, postavljajući nove standarde u industriji i osiguravajući putnicima nezaboravno iskustvo na svakom koraku do njihove željene destinacije.

Zvjezdana Klijentela: Svjetske Ikone na Jadranu

Privlačnost Dalmatia Expressa vodenih taxi prijevoza nadilazi tehnološke inovacije, privlačeći brojne poznate osobe koje traže izvanredno iskustvo na Jadranu. Njihova želja za luksuzom, brzinom i privatnošću savršeno se uklapa u Joškovu viziju.

taksi brod 9

taksi brod 8Joško s ponosom ističe da je prevozio slavne osobe poput Piercea Brosnana, Mate Rimca, Chrisa Rocka, Matthewa McConaugheya, Marije Sharapove i Woodyja Harrelsona. Iako su ta imena impresivna, ono što zaista izdvaja Dalmatia Express je neusporediva razina privatnosti i sigurnosti koju nudi, daleko iznad onoga što drugi mogu pružiti.

Dalmatia Express osigurava vrhunski luksuz, diskreciju i udobnost, što je razlog zašto im povjerenje ukazuju najzahtjevniji klijenti. U suradnji s prestižnim mega jahtama i kruzerima, Dalmatia Express pruža nezaboravno iskustvo plovidbe koje zadovoljava najviše standarde. Svaki detalj putovanja je pažljivo planiran kako bi klijentima omogućio potpuni mir i slobodu na moru.

Mnoge druge zvijezde također su koristile usluge Dalmatia Expressa, a njihovo prisustvo nije promaknulo medijima. Domaći mediji poput Slobodne Dalmacije, Večernjeg lista, 24 sata, Dnevnik.hr, Tportala, RTL.hr, Indexa i Net.hr izvještavali su o ovim poznatim osobama koje su se odlučile za luksuzan taxi boat prijevoz. Njihova prisutnost privukla je i pažnju međunarodnih medija, poput britanskog Daily Maila, koji su pratili zvijezde dok uživaju u vrhunskoj udobnosti i diskreciji koju nudi Dalmatia Express.

Usluge koje nudi Dalmatia Express

Dalmatia Express nudi raznovrsne usluge taxi brodova koje povezuju najljepše jadranske destinacije. Bez obzira želite li uživati u brzom i udobnom putovanju od Splita do Hvara, Splita do Brača, ili istražiti ljepote Šolte, Visa, i Korčule, njihove usluge su dizajnirane da udovolje svim vašim potrebama. Također, nude luksuznu vožnju brodom od Hvara do Dubrovnika, pružajući nezaboravno iskustvo na putu do vaše destinacije.

taksi brod 7Za one koji žele doživjeti prirodne ljepote Jadrana, Dalmatia Express nudi i jednodnevne izlete brodom do Modre špilje na Biševu. Ovaj spektakularni izlet omogućuje vam da istražite magičnu ljepotu jadranskih otoka uz iskusne vodiče.

Dalmatia express je više od taxi boat vodenih transfera

Kako bi olakšao i učinio putovanje jednostavnijim i ugodnijim, Dalmatia Express pruža ekskluzivnu taxi uslugu prijevoza od Zračne luke Split do najbližeg taxi broda. Njihova posvećenost privatnosti, udobnosti i vrhunskoj usluzi garantira najbolje iskustvo od početka do kraja.
Putnici ne moraju brinuti ni o čemu – samo trebaju stići na svoj let i preuzeti prtljagu, dok ih vozač Dalmatia Expressa čeka na izlaznoj točki zračne luke s natpisom njihovog imena.
U svojoj ponudi vozila, Dalmatia Express nudi luksuzne opcije kao što su:
Mercedes V Class – kapacitet do 8 osoba
Mercedes Vito – kapacitet do 8 osoba
Opel Vivaro – kapacitet do 8 osoba
Sva vozila su pažljivo odabrana kako bi osigurala maksimalnu udobnost i sigurnost tijekom cijelog putovanja.

Budućnost Dalmatia Expressa

Pod Joškovim vodstvom, Dalmatia Express ostaje simbol domišljatosti i izvrsnosti, s ambicijama da i dalje revolucionira pomorski prijevoz. Njihov pristup kombinira strast prema moru s najnovijim tehnologijama, stvarajući plovila koja su remek-djelo na moru. Doživite nenadmašan luksuz i inovativnost tijekom svojih budućih putovanja Jadranom uz Dalmatia Express taxi boat transfere!

Pročitajte još

RESTORAN NATALI Šetnja kroz okuse, mirise i osjećaje

Željka Krstulović

DAIKIN PERFERA Savršen spoj tehnologije, dizajna i udobnosti

Kako pretvoriti svako okupljanje u nezaboravnu avanturu – saznajte sada

Dulist.hr