DuList IN

OD ČETVRTKA Pogledajte što vas očekuje u novom kino programu

page 2

Od četvrtka kreće novi kino program. Najmlađa publika tako će imati priliku uživati u novom kino naslovu ‘Kao pas i mačka’. Francuska sinkronizirana komedija nepopustljiva je jurnjava ispunjena smijehom koja prati mačku influencericu Divu i naivnog psa Chichija koji pokušavaju prijeći put od Montreala do New Yorka u potrazi za svojim vlasnicima. No, ono što dvoje čupavaca ne zna je da su njihovi vlasnici sišli s aviona koji ih je trebao odvesti u New York i krenuli su za njima, a to čini i nindža-policajac koji mrzi životinje.

Od dječjih naslova na programu je i dalje sinkronizirana obiteljska komedija ’10 Života’, ‘Avanture malog don Quijotea’ te ‘Gru i malci: neustrašivi špijuni’.

Novi naslov u ovom kino tjednu je i ‘Borderlands’. Temeljeno na najprodavanijoj videoigri, ova akcijsko-avanturistička priča prati šaroliku ekipu autsajdera na misiji spašavanja nestale djevojke koja posjeduje ključ nezamislive moći. U središtu radnje je Lilith, koju tumači Kate Blanchett, ozloglašena odmetnica s tajanstvenom pozadinom. Vraća se na svoj rodni planet, Pandoru, u potrazi za nestalom kćeri negativca iz filma, Atlasa, kojeg glumi Édgar Ramirez.

Nakon prikazivanja na ovogodišnjem pulskom festivalu, u petak, 30. kolovoza u Ljetno kino Slavica stiže film ‘Sunce mamino’ Koste Đorđevića. Najavljen je kao gorko-slatka priča o odrastanju na velegradskom betonu, a krase je odlični glumački nastupi Pavla Čemerikića i Branke Katić te aromatičan ljetni soundtrack koji potpisuju Filip Mitović i Nipplepeople. Od repriznih naslova tu su ‘Domaćinstvo za početnike’, ‘Trepni dvaput’, ‘Uvijek postoji sutra’…

Detaljan raspored pogledajte ovdje.

 

Pročitajte još

Severina: ‘Neću u Srbiju dok joj je diktator na vlasti’, Vučić: ‘Sačuvaj me Bože…’

Dulist

[VIDEO] PONOSNI ŽUPLJANI PRIREDILI DOČEK Mažoretke se s Europskog vratile s medaljama

Dulist

[FOTO] Pogledajte kako je bilo na Noći vina u Pomeni

Dulist