Grad

Od 1. svibnja počinje naplata parkinga!

sanitat parking007

Sukladno Odluci Gradskog vijeća, od 1. svibnja počinje naplata parkinga, javljaju iz Sanitata.

-Sva parkirališta će započeti s regularnim radom osim parkirališta u zoni 0, (koja obuhvaćaju parking Pile i mjesta u Ulici branitelja Dubrovnika) i parkirališta Žičara donji plato. Zbog smanjenja doticaja s naplatnim aparatima i sigurnosti korisnika, korištenje ovih parkirališta će ostati besplatno još neko vrijeme te će zbog toga rampe na ovim parkiralištima biti podignute – ističu iz Sanitata. i dodaju:

-Također, blagajna Sanitata započet će s radom 4. svibnja u radnom vremenu od 7.30 do 13.30 te od 14.30 do 19.30 sati uz propisane mjere sigurnosti (obavezna dezinfekcija ruku, jedna osoba u prostoru). U vremenu između dvije smjene rada blagajne vršit će se dezinfekcija prostora te vas molimo da se pridržavate radnog vremena – naglašavjau.

Pozivaju sve naše sugrađanke i sugrađane, ako to već nisu, da preuzmu mobilnu aplikaciju Dubrovnik Smart Parking i na taj način lagano i sigurno koriste parking usluge te vrše plaćanja.

-Ako još niste preuzeli svoju Dubrovnik Smart Parking aplikaciju možete to napraviti putem sljedećih linkova za Android i za IOS ili putem QR kodova – navode.

qrcode android qrcode ios

Pročitajte još

Peteročlanoj obitelji uručeni ključevi gradskog stana

Dulist

Nakon vandalskog čina ‘Mljetsko srce’ opet je na svom mjestu

Dulist

Gradonačelnik čestitao PK Jugu na osvajanju devet medalja na kadetskom prvenstvu Hrvatske

Dulist