Sport

OBRADOVIĆ VEČERAS NA BAZENU ‘Veselim se, jedva sam dočekao ovaj trenutak’

obradovic

Nakon gotovo tisuću dana od njegove posljednje utakmice u kapici Juga Paulo Obradović će biti u sastavu večeras u 19 sati u utakmici 8. kola TRVL. Osmijeh na Medovom licu, osmijeh na licu trenera, a suigrači mu čestitaju što je nakon operacije i rehabilitacije dočekao povratak u momčad. Lakša viroza koja je na trenutak zaprijetila je stvar prošlosti.

– Normalno da mi je izuzetno drago i jedva sam dočekao ovaj trenutak. Cijeli program rehabilitacije nakon operacije je odrađen i zahvalio bi svima koji su mi pomogli u tom razdoblju na čelu s našim doktorom Margaritonijem. Što očekujem? Iskreno, nije realno oečkivati da budem u top formi i pružim tko zna kakve partije. Trener me je stavio u momčad i na meni je da dam sve od sebe, koliku god minutažu dobio. Meni je sama činjenca da ću bit u sastavu dovoljna i čast mi je biti u momčadi Juga pod bilo kojim uvjetima – kazao je Paulo.

Paulo nije trošio puno riječi na večerašnjeg suparnika. Njegov je stav kako Jug uvijek treba gledati sebe i koncentrirati se na svoju igru.

– Mi smo sebi uvijek najveći problem, a kad smo spremni i motivirani, pogotovo u Gružu uvijek smo favoriti. Trebamo preuzeti odgovornost, odigrati najbolje što možemo i pobijediti – riječi su povratnika u momčad Juga koji je za kraj ove najave htio dodati:

– Večeras se nakon 20 godina ponovno okuplja generacija iz ’94. koja je osvojila Kup RH, prvi trofej u samostalnoj Hrvatskoj. Iz te generacije poznam puno igrača i veselim se tome. Svi dijelimo te trenutke jer to su uspjesi Juga koji su nas i motivirali i na određeni način odredili naš put. Posebno mi je drago što ću igrati baš danas.

VK Jug CO

Pročitajte još

Barakude će u petak odigrati posljednju prijateljsku utakmicu uoči Pariza!

Dulist

Dva naslova prvaka za Nenadića, popodne u finalu i Šurkovići!

Dulist

[FOTO] ODRŽAN VATERPOLSKI KAMP ZA MLADE Fatović: ‘Ponekad zaboravim kako je lijepo raditi s mlađima’

Maris Guca