Aktualno

Objavljen popis tvrtki koje su radile na obnovi u Sisačko-moslovačkoj županiji

potres petrinja 24

Središnji državni ured za obnovu i stambeno zbrinjavanje objavio je popise sudionika u procesu obnove na području Sisačko moslavačke županije. Tu su projektanti i nadzor, izvođači radova te područni nadzori i revidenti.
-S obzirom na opravdani interes javnosti i niz medijskih upita u kojima su zatražene informacije o popisima projektanata i nadzora, izvođača radova, područnih nadzora i revidenta, statističkih prikaza informacija o obnovi s iskazanim vrijednostima utrošenih sredstava državnog proračuna, Središnji državni ured za obnovu i stambeno zbrinjavanje objavljuje informacije koje ne ometaju istražne radnje nadležnih tijela koje su u tijeku – naveli su iz ovog ureda.
-U programu obnove ratom porušenih stambenih objekata od početka obnove do danas sudjelovalo je više državnih tijela koje su provodile obnovu i stvarale elektronsku evidenciju podataka o obnovi. Iz tog razloga, budući da su gore navedeni popisi sadržani u navedenoj elektronskoj evidenciji, Središnji državni ured za obnovu i stambeno zbrinjavanje ograđuje se od mogućih pogrešnih unosa imena tvrtki projektanata, izvođača radova ili nadzora – zaključuju iz državnog ureda.
Na popisu izvođača su i dvije tvrtke iz Županije, KLN Dubrovnik i Neretva Inženjering iz Ploča. Popise možete pogledati ovdje.

Pročitajte još

Shaquille O’Neal večeras u Dubrovniku

Dulist

OD SRIJEDE NA KIOSCIMA Čeka vas novi broj DuLista!

Dulist

Klevisa Ymeri ostaje u pritvoru: Županijski sud ukida odluku o jamčevini

Dulist