Aktualno

OBJAVLJEN NATJEČAJ Nudi se zakup 27 kućica, najskuplja na Stradunu

intrade kucice susur 28

Gradsko poduzeće Sanitat i povjerenstvo ‘Dubrovačkog zimskog festivala’ objavilo je u četvrtak javni poziv za prikupljanje ponuda za zakup kućica za obavljanje ugostiteljske djelatnosti i djelatnosti trgovine za vrijeme održavanja manifestacije ‘Dubrovački zimski festival’ od 2. prosinca 2017. do 6. siječnja 2018. godine.

Kako stoji u tekstu natječaja, u zakup se daju ukupno 27 montažnih drvenih kućica za ugostiteljstvo te šest za trgovinu, dimenzija 2,8 x 1,80 metara četvornih, na Stradunu, Brsaljama, parku u Pilama, Gundulićevoj poljani, u gruškom Parku Luja Šoletića, Uvali Lapad, Mokošici pored caffe bara Kiss, Staroj Mokošici te u Orašcu.

Što se tiče ugostiteljskih djelatnosti, natječajem je na Stradunu predviđeno osam kućica, svaka s četiri stola s po četiri stolice uz kućicu. Cijena svake kućice je 50 tisuća kuna + PDV.

Na Brsaljama se pak natječajem po cijeni od 30 tisuća kuna +PDV nudi pet kućica, svaka s tri stola s po četiri stolice uz kućicu, koliko je predviđeno i na Gundulićevoj poljani, ali po cijeni od 10 tisuća kuna +PDV. U gruškom Parku Luja Šoletića u parku u Pilama te u Uvali Lapad planirane su dvije kućice, svaka s dva stola i po četiri stolice uz kućicu, a svakoj će cijena biti 10 tisuća kuna +PDV. Po jedna kućica planirana je u Mokošici pored Caffe bara Kiss, u Staroj Mokošici te u Orašcu, a svakoj će cijena biti 5 tisuća kuna +PDV.

Kad je riječ o djelatnosti trgovine, dvije kućice planirane su na Gundulićevoj poljani, a četiri na Brsaljama, a na njima će biti moguć ‘širi oblik prigodne trgovačke ponude tradicijskih proizvoda, hrane, pića, suvenira i drugih proizvoda’. Cijena zakupa svake od ovih kućica je deset tisuća kuna +PDV.

Pritom se natječajem očekuje da ponuditelji Sanitatu uplate jamčevinu u iznosu 50 posto traženih svota. U uvjetima natječaja ističe se kako ponuditelji moraju ponuditi dokaz o ne postojanju dugovanja prema Gradu Dubrovniku i Sanitatu, odnosno ne postojanju dospjelih, nepodmirenih poreznih dugovanja.

Razmatrat će se samo ponude pristigle do 13. studenoga 2017. godine do 12 sati, a najkvalitetnije ponude i lokacije kućica za takve ponude odabrat će Povjerenstvo ‘Dubrovačkog zimskog festivala’ prema više kriterija.

Cijeli tekst natječaja možete pročitati ovdje.

Pročitajte još

Požar kod Orebića brzom intervencijom vatrogasaca stavljen pod kontrolu

Dulist

MORE JE REKORDNO TOPLO Ovo su posljedice!

Dulist

PLANOVI EU Mađarima lokomotive, Slovencima željeznice, nama poboljšanje zaštitne ograde na autocesti

Dulist