Crna kronika

OBITELJSKO NASILJE Za okrutnog silovatelja predlaže se produljeni istražni zatvor

djeca zlostavljanje pedofilija nasilje5764

Županijsko državno odvjetništvo u Dubrovniku je 18. rujna 2018. podiglo pred Županijskim sudom u Dubrovniku optužnicu protiv državljanina Bosne i Hercegovine (1978.) odnosno stranca sa prijavljenim boravištem u Republici Hrvatskoj, zbog počinjenja kaznenih djela silovanja.

Okrivljenika se tereti da je u više navrata od 2006. do 2008. godine i jednom u 2016. godini u Dubrovniku; u namjeri da ima spolni odnos sa svojom suprugom, iako ona to nije željela; nakon što ju je prethodno udarao rukama, a ona ga nije uspjela odgurnuti i oduprijeti mu se, počinio kazneno djelo silovanja, dok je u drugom navratu počinio isto djelo uz ozbiljne prijetnje.

Tereti ga se da je u prvoj polovici 2018. godine u Dubrovniku, svjestan da time ugrožava daljnji psihofizički razvoj svoje troje maloljetne djece, svoju kćer (2008.) vukao za kosu i tukao po glavi, i to u nazočnosti svoje dvojice sinova (2012. i 2004.). Okrivljenik je, tereti ga se, pred svojom maloljetnom djecom, tukao svoju suprugu prijeteći joj da će ubiti i nju i djecu.

Predloženo je da se okrivljeniku produlji istražni zatvor koji mu je određen 22. lipnja 2018. zbog opasnosti od ponavljanja istovrsnih kaznenih djela.

Pročitajte još

Majka dječaka zatekla pedofila kako masturbira na plaži i dobila šakom u glavu

Dulist

PROMETNA NA KUNEJIMA Ozlijeđen motociklist

Dulist

U LOVIŠTU Ukrajinka uništila šumu, ugrozila stanište ptica, gradila bez dozvole…

Dulist