GradUrednički izbor

NOVOSTI IZ LIBERTASA Kreće kontrola karata, promjene radnog vremena šaltera

kolodvor libertas

Libertas Dubrovnik d.o.o. obavještava korisnike svojih usluga o nizu promjena koje počinju u listopadu. Najviše promjena vezano je za radna vremena, kako šaltera tako i službi na Autobusnom kolodvoru. Promjene u radnom vremenu vrijede od 1. studenog 2019. pa će tako šalteri raditi od 6 do 14 sati, odnosno od 14 do 21.30 sat. Pauza za informacije bit će od 8.30 do 9 sati, a prodaja karata od 9 do 9.30 sati.

Garderoba će pak raditi od 6 do 14 sati, dok je pauza od 9.30 do 10 sati, potom od 14 do 22 sata s pauzom od 17 do 17.30 sati te od 22 do 6 sati.

Također, vrijedi napomenuti kako od 1. studenog prestaje prometovati međužupanijska linija Dubrovnik-Split-Zagreb u 6 sati, a da od 2. studenog prestaje prometovati i međužupanijska linija Dubrovnik-Split u 7.15 sati.

Mijenja se i radno vrijeme šaltera na Pilama. Tako, od sutra, u petak 1. studenog radi samo šalter Pile od 7 do 14 sati, dok ostali šalteri nisu u funkciji. Od 1. studenog novo radno vrijeme šaltera Pile je od ponedjeljka do petka od 7 do 20 sati i subotom od 7 do 14 sati.

Od ponedjeljka, 4. studenog do kraja ovog mjeseca, Libertas Dubrovnik d.o.o. kreće s kontrolom karata u svojim autobusima. Kao i tijekom travnja ove godine djelatnici tvrtke Securitas Hrvatska d.o.o. kontrolirat će pretplatne karte (pokaze), a kako bi proces tekao što brže i učinkovitije koristit će se isti model i aplikacija kao i tijekom travnja pošto se ova solucija tada pokazala kao iznimno učinkovita.

Pročitajte još

[FOTO] U SURADNJI S DOMOUPRAVOM Energetski obnovljena zgrada u Lapadu!

Dulist

Raspisan je javni natječaj za zakup 15 garažnih mjesta u Mokošici!

Dulist

Peteročlanoj obitelji uručeni ključevi gradskog stana

Dulist