DuList IN

Novootvorena slastičarnica u DOC-u: Fantazija – mjesto za slatki izlazak!

Fantazija 22

Novootvorena slastičarna i caffee bar ‘Fantazija’ nalaze se u Ulici kralja Tomislava 7, u popularnom DOC-u, gdje će vas dočekati najukusniji kolači i torte svakim danom od 8 do 23 sata.

Slastičarnica nudi širok izbor izvrsnih Dammann Frères čajeva, kave, pomno biranih koktela i ostalih ukusnih razloga za posjetiti ju, a iznenadit ćete se i šarmantnim okruženjem ovog bara te taracom sa osam stolova koja je idealno mjesto za slatki večernji izlazak.

Fantazija (61)
Uz svaki Dammann Frères čaj, dobijete i kratku priču koja se izvrsno uklapa u prostor kojim dominira pariški šik i smirujući prostor za opuštanje s prijateljima, obitelji, razredom ili pak voljenom osobom.
No ono što će vas zaista očarati su 100 postotna čokoladna torta, Fantazija, Rapsodija, Jaffa, Mojito, Rocher, Fruit Wave, Coconut… Da, pričamo o tortama! Jednostavne, cjenovno pristupačne i izvrsnog okusa, od pomno biranih sastojaka, oduševit će i one najzahtjevnije slatkoljupce. Uz njih, tu su i baklave, tufahije, bombice, rolati… Sve po vašoj želji.

Fantazija (51)
Ukoliko ste ljubitelj palačinki, u Fantaziji vas čeka čak deset vrsta: od fantastičnih Schwartzwald, pa do Penguin, Rafaello, Bani, Snickers… Za osvježenje nakon plaže tu su različite vrste Frozen Yoghurta, a za ugodne večeri uz šetnju, u Fantaziji vas čeka kava punog i bogatog okusa, te mnoštvo svježih prirodnih sokova.
Fantazija je mjesto i za večernji izlazak: počastite se voćnim ili poznatim, s osobitom pažnjom pripremljenim alkoholnim koktelima, ili pak čašom vina, pivom. Stoga, neka Fantazija bude vaše mjesto za bijeg od ljetnih gužvi, mjesto za domor, za druženje i za najljepša ljetna sjećanja!

Fantazija (31)
Facebook: Caffe Bar & Slastičarna Fantazija
Kralja Tomislava 7
20000 Dubrovnik
020/323593 ili 098/285607

 

Pročitajte još

IZAŠAO JE TRAILER Pogledajte kako su Kupari i Trsteno izgledali u filma ‘Lee’

Dulist

Pogledajte bogat glazbeni program ovog vikenda!

Dulist

Pogledajte što vas očekuje u novom kino tjednom programu!

Dulist