Zanimljivosti

Novi zanimljivi tjedan u CDMO-u!

3 3

U prostorima Centra za djecu i mlade i obitelj Dubrovnik prošlog tjedna održalo se devet zanimljivih programa, a vrijedne male i velike ruke imat će posla i ovaj tjedan uz šest novih termina.

Raspored aktivnosti pogledajte ovdje:

22. srpnja Društvo Naša djeca Dubrovnik organiziraju “Izradu kućica za ptice” s početkom od 10 sati u prostorima CDMO Luka Gruž (poviše kolodvora). Spoj stvaralaštva i brige za životinje te prirodu objedinit će se kroz ovu plemenitu radionicu. Istog dana i u istom prostoru, ali s početkom u 11 sati, nastavlja se radionica “Radimo na radiju”! Ciklus već dva tjedna provodi Audiovizualni centar Dubrovnik uz potporu studentskog UNIDU radija, a polaznici se uče tehnologiji snimanja i emitiranja kroz stvaralaštvo vlastitih kratkih emisija i izrade jinglova. Ista radionica se održava i 25. srpnja u 11 sati.

24. i 25. srpnja u više jutarnjih termina se nastavlja STEM ljeto u ZTK uz mentore Zajednice tehničke kulture Grada Dubrovnika i Dubrovačko-neretvanske županije. Sljedeći tjedan održat će se ukupno 4 radionice s dvije teme – modelarstvo i pirografija te bioluminiscentni (svjetleći) crteži. Broj mjesta je ograničen, stoga se potrebno prijaviti i upisati željeni termin na linku.

26. srpnja od 19 sati održat će se radionica “Od otpada do igračke” koju vodi senzorno integracijska pedagoginja Barbara Gjurović u ime Entrate i Audiovizualnog centra Dubrovnik. Izrada igračaka od recikliranog materijala namijenjena je za djecu vrtićke dobi od 3 do 7 godina uz prisustvo roditelja.

Na radionice se možete prijaviti javljanjem na mail adresu cdmo.dubrovnik@gmail.com.

Pročitajte još

LOKRUM – naša oaza mira!

Dulist

(FOTO) LJETO U ZAVIČAJNOM MUZEJU KONAVALA Likovne radionice ‘Kreativna ura’

Dulist

JOŠ JEDAN NATJEČAJ WMO Sjećate li se pobjedničke fotografije Dubrovčanina iz 2016?

Dulist