DuList IN

Novi tjedni program ‘Ulicama našeg Grada’

thumbnail Klapa Maestral foto

Ovotjedni program započinje u ponedjeljak, 12. kolovoza u 21:00 sat na rivi otoka Lopuda, u sklopu Lopudskog ljeta, kada će bit će izvedena popularna predstava ‘Mara i Kata’. Iste večeri u 22 sata ispred Kneževog dvora, klapa Poklisari nastupit će u okviru programa ‘Ulicama našeg Grada / Serenada Gradu’. U srijedu, s početkom u u 22 sata, Uvala Lapad ugostit će klapu Maestral. Istog dana u 20 sati, na otoku Lopudu, Plesni studio Baletissimo izvest će balet ‘Lopudska sirotica’. U Orašcu, ispod platana, u 22 sata održat će se koncert Borisa Oštrića u sklopu Oraškog ljeta.

15. kolovoza s početkom u 22 sata, ispred Kneževog dvora nastupit će klapa Kaše, donoseći dalmatinske melodije, a 16. kolovoza donosi dva događaja. U Uvali Lapad u 22 sata, Kvartet Taliri će nastupiti u sklopu programa ‘Ulicama našeg Grada’, dok će na otoku Lopudu, u crkvi sv. Nikole, u 21 sat, bit održan klavirski recital Mie Elezović u okviru Lopudskog ljeta.

U subotu će biti ispunjena raznovrsnim događanjima. U Uvali Lapad od 16 do 22 sata održat će se Dubrovnik Vinyl Fair, organiziran od strane Udruge Dubrovnik 33/45, dok će u 21 sat na otoku Lopudu nastupiti grupe Rokolomotiva i New Gondoliers. U 22 sta u Uvali Lapad klapa Pučki pjevači izvest će svoj repertoar u okviru programa ‘Ulicama našeg Grada’.

U nedjelju 18. kolovoza, Dubrovnik Vinyl Fair nastavit će se od 10 do 14 sati u Uvali Lapad. Navečer, u 22 sata, ispred Kneževog dvora, klapa Subrenum zaključit će ovaj tjedan svojim nastupom u sklopu ‘Ulicama našeg Grada / Serenada Gradu’.

Pročitajte još

Na Veliku Gospu u Postranje dolazi Mladen Grdović

Dulist

[VIDEO/FOTO] Luda Pilarska noć u Šulića!

Dulist

GENERACIJA NA OKUPU! 30 godina od ‘Male škole’

Dulist