DuList IN

NOVI TJEDNI PROGRAM Noć Rijeke dubrovačke uz Giuliana!

koncert kupari giuliano dikatori adi sose8

Dubrovnik nastavlja ljetnu sezonu s bogatim programom kulturnih i glazbenih događanja koja će obogatiti prve dane rujna.

U ponedjeljak 9. rujna s početkom u 22 sata, Uvala Lapad bit će domaćin nastupa Tria Laus u sklopu programa ‘Ulicama našeg Grada / Serenada Gradu’. U isto vrijeme, ispred Kneževog dvora, klapa Ragusa nastupit će u sklopu istog programa.

U srijedu, 11. rujna u 22 sata, ispred Kneževog dvora, klapa Maestral nastupit će kao dio ‘Ulicama našeg Grada / Serenada Gradu’, donoseći još jedan tradicionalni glazbeni doživljaj. 12. rujna u 22 sata, Uvala Lapad ugostit će žensku klapu FA Linđo.
Petak, 13. rujna bit će ispunjen raznolikim glazbenim događanjima. Klapa Kaše nastupit će u 22 sata ispred Kneževog dvora u sklopu programa ‘Ulicama našeg Grada / Serenada Gradu’. U isto vrijeme, na Tenturiji u Komolcu, održat će se ‘Noć Rijeke dubrovačke’ s koncertom Giuliana, koji će dodatno obogatiti glazbeni program ovog mjeseca.
14. rujna u 21 sat , Uvala Lapad bit će mjesto nastupa klape Poklisari čime će se ovaj tjedan i cijela ljetna sezona završiti.

Pročitajte još

NEDJELJNA ŠPICA Stradun je pun, ispijaju se kave, traži se hlad

Dulist

NAKON VJENČANJA U DUBROVNIKU Liam i Nicole Stewart čekaju drugo dijete

Dulist

[FOTOGALERIJA] Gimnazijalci proslavili 50 godina mature

Dulist