DuList IN

NOVI TJEDAN U CDMOD-u Radionica izrade narukvica i školica crtanja i slikanja

cdmo

Novi tjedan u Centru za djecu, mlade i obitelj Dubrovnik započinje uz prvu u nizu besplatnih radionica podcasta u organizaciji Audiovizualnog centra Dubrovnik (AVCD) koje će se održavati od 14. do 18. listopada svakog popodneva od 17 do 19 sati u CDMOD Luka Gruž (poviše kolodvora). Prijave su dostupne na e-mail: cdmo.dubrovnik@gmail.com, a preporučena dob je od 15 godina bez gornje granice polaznika.

Sutra, utorak 15. listopada s početkom u 18:30 sati održat će se još jedan u nizu satova školice crtanja i slikanja mentorice Giovanne Kličan u prostorima TUP-a koje koristi Art studio Kantunić. Kroz zanimljive vježbe i zadatke s voditeljicom će se prolaziti razne crtačke i slikarske tehnike za djecu u dobi od 5 godina na više. Prijave su također dostupne na e-mail: cdmo.dubrovnik@gmail.com

Banner 300x250 DU 1

U srijedu, 16. listopada u CDMOD TUP (poviše Love Bara) u organizaciji humanitarne udruge Et Ješua pod vodstvom Ivane Kralj organizira se radionica izrade narukvica prijateljstva macrame tehnikom. Prijave su moguće putem online obrasca na ovom linku!

Pročitajte još

Jake Bongiovi i Mille Bobby Brown pohvalili su se slikama iz Dubrovnika

Dulist

UPISI U TIJEKU Voliš plesu, zabavu i druženja? Pridruži se Mažoretkama Župe dubrovačke

Dulist

[FOTOGALERIJA] U ACI marini snimao se novi kalendar Barakuda

Dulist