DuList IN

Novi tjedan donosi bogat raspored programa ‘Ulicama našeg Grada’

plakat

Ovotjedni program počinje 29. srpnja, u 22 sata, kada će Uvala Lapad biti domaćin Trio Lausa u sklopu programa ‘Ulicama našeg Grada’. Dan kasnije, 30. srpnja, u isto vrijeme i na istoj lokaciji, klapa Ragusavecchia nastavit će s nastupima u okviru programa ‘Ulicama našeg Grada / Serenada Gradu’, a 31. srpnja u 22 sata, ispred Kneževog dvora, nastupit će klapa Maestral.

Početkom kolovoza, na noć Uvale, 2. kolovoza, od 22 sata, koncert će održati legendarni Željko Bebek. Poseban događaj održat će se, na isti dan, u 21 sat, ispred sv. Vlaha, gdje će Puhački orkestar mladih glazbenika iz Essena, SJB-Schönebecker Jugendblasorchester Essen, izvesti svoj program. Istu večer, u 22 sata, ispred Kneževog dvora, klapa Subrenum nastupit će u sklopu ‘Ulicama našeg Grada / Serenada Gradu’.
U Malom Zatonu, 2. kolovoza, s početkom u 20 sati, nastupit će Klapa Malfi kao dio Zatonskog ljeta.
Od 2. do 11. kolovoza, Park Pile će biti domaćin Sajma izvornih suvenira, rukotvorina, nakita i antikviteta ‘Samo hrvatsko’, organiziranog od strane Udruge veterana branitelja 72. bojne vojne policije, koji će trajati od 9 do 21 sat. U subotu, 3. kolovoza u 20 sati, Veliki Zaton, u atriju crkve Sv. Stjepana, nastupit će klapa Ragusa u sklopu Zatonskog ljeta. Istoga dana, u 21 sat, otok Šipan će biti domaćin Šipanskog ljeta, gdje će Klapa Kaše i grupa Silente nastupiti u Šipanskoj luci kao dio Ljetne škole filma Šipan. U Uvali Lapad, klapa Pučki pjevači nastupit će od 22 sata, također u sklopu programa ‘Ulicama našeg Grada / Serenada Gradu’. Na kraju ovotjednog programa, 4. kolovoza, u Brsečinama će se održati koncert Matka i Brane u sklopu Brsečkog ljeta.

 

Pročitajte još

[FOTOGALERIJA] Na Stradunu u smiraj dana

Dulist

[FOTOGALERIJA] Tko je uživao na domjenku nakon ‘Ekvinocija’?

Dulist

Tanja Matić Jovanović provodi godišnji odmor u rodnom Dubrovniku

Dulist