Grad

Novi doktorandi iz 15 zemalja započeli studij digitalne ekonomije u Dubrovniku i Zagrebu

digitalna ekonomija unidu 1

Na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Dubrovniku i Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu svečano je obilježen početak nastave pete generacije studenata na zajedničkom doktorskom studiju ‘Poslovna ekonomija u digitalnom okruženju’. Ovaj prvi doktorski studij u Hrvatskoj iz područja digitalne ekonomije u akademskoj godini 2024./2025. upisalo je 19 novih studenata, čime je popunjena kvota na hrvatskom jeziku i djelomično na engleskom jeziku.

Među novim polaznicima su studenti iz Njemačke, Azerbajdžana, Ujedinjenih Arapskih Emirata i Indonezije, čime je broj zemalja iz kojih dolaze studenti ovog programa narastao na 15, što dodatno potvrđuje međunarodnu konkurentnost i ugled ovog doktorskog programa u Hrvatskoj.

Banner 300x250 DU 1

Prvi dan nastave obilježio je susret s ključnim informacijama o studiju i potpisivanje ugovora o studiranju, čime su studenti službeno započeli svoj akademski put. Dobrodošlicu im je uputio rektor Sveučilišta u Dubrovniku i voditelj studija, prof. dr. sc. Nebojša Stojčić, kao i zamjenik voditelja studija, prof. dr. sc. Goran Vlašić s Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, koji su im zaželjeli puno uspjeha u nadolazećim izazovima i akademskom razvoju.

Pročitajte još

Tko je u ponedjeljak i utorak bez struje?

Dulist

Franković povodom Godine UNESCO-ve svjetske baštine poručuje: “Zaštita kulturnog naslijeđa nije samo obveza prema prošlosti, ona je i zavjet budućnosti”

Dulist

UTRKA S POGLEDOM Dubrovnik Spartan Trail spojio sport, prirodu i kulturu

Dulist