Aktualno

NOVI DETALJI SLUČAJA IZ PLOČA Dragan Pištalo brani suprugu, a Srđ Jakšić zastupa obitelj nesretnog pomorca

pistalo jaksic

Dubrovački odvjetnik Dragan Pištalo branit će Karmen Matanu Đorđević, 23-godišnjakinju koja je proteklog tjedna usmrtila svog supruga, pomorca Sašu Đorđevića, zarivši mu smrtonosni udarac nožem u srce.

Podsjetimo, Matana Đorđević usmrtila je supruga nakon večernjeg izlaska, te je nakon nesreće, nazvala Centar 112 i ispričala im što se dogodilo, nakon čega je Centar obavijestio policiju.

Pištalo je za Jutarnji list potvrdio kako će se nad njegovom branjenicom provesti kompleksno psihosocijalno vještačenje kako bi se ustanovile sve okolnosti njezina psihičkog stanja te je li u vrijeme ubojstva mogla biti ubrojiva s obzirom na to da je još uvijek bila pod postporođajnim stresom, te o slučaju ne želi više ništa govoriti.

Drugi poznati dubrovački odvjetnik, Srđ Jakšić, angažiran je pak od obitelji nesretnog Saše. On je pak za Jutarnji kazao kako u ovoj fazi postupka ne može podrobnije govoriti koje će pravne korake poduzeti u ime obitelji Đorđević.
Dodaju i to kako je Karmen Matana Đorđević u pritvoru zbog toga da ne bi utjecala na svjedoke, a jedan od njih bit će i njezin šogor i njegova obitelj.

Prema neslužbenim informacijama koje donosi Jutarnji, ona je već u vlastitoj obitelji bila suočena s istovrsnim kaznenim djelom i tek će se u vještačenju utvrđivati je li i koliko to utjecalo na njezinu psihu.

Što se te noći dogodilo među supružnicima tek treba rasvijetliti istraga, a više pročitajte ovdje.

Pročitajte još

(FOTO) Pogledajte kako je bilo na koncertu 4Tenora

Dulist

Frankovićev ‘Za dom spremni’ izazvao reakcije: Gdje je odgovornost?

Dulist

Prikupljanje materijala za izložbu povodom 100. obljetnice PŠK Penatur

Dulist