Zanimljivosti

Nove promjene na Facebooku: Manje vijesti, više prijatelja

Facebook Wikipedia

Osnivač Facebooka Mark Zuckerberg najavio je nove promjene vezane za prikazivanje vijesti u Newsfeedu koje će u centar staviti objave prijatelja i obitelji, a sve u svrhu ‘poboljšanja Facebooka’ koje je osnivač najpopularnije društvene mreže najavio za 2018. godinu.

Facebook je ponovo krenuo u rekonstrukciju newsfeeda kako bi svojim korisnicima omogućio više objava obitelji i prijatelja u odnosu na objave kompanija, izdavača i drugih Facebook fan stranica. Tako ćete uskoro više viđati objave vaših rođaka, kolega s posla, fotografije životinja i drugih humorističnih stvari koje su objavili vaši najbliži, dok ćete s druge strane sve manje vidjeti viralne videozapise, objave Facebook fan stranica, vijesti i drugih medisjkih sadržaja.

– Mijenjam ciljeve koje dajem našim timovima s fokusiranja na pomoć u potrazi za relevantnim sadržajem prema tome da pomažu da imate značajnije društvene interakcije – piše Zuckerberg i dodaje da želi da se svi osjećaju bolje.

– Istraživanja pokazuju da korištenje društvenih mreža za povezivanje s onima do kojih nam je stalo može biti dobro za naše opće stanje. Možemo se osjećati povezanijima i manje usamljenima, što je povezano s dugoročnim mjerenjem sreće i zdravlja – piše Zuckerberg.

Pročitajte još

(FOTO) LJETO U ZAVIČAJNOM MUZEJU KONAVALA Likovne radionice ‘Kreativna ura’

Dulist

JOŠ JEDAN NATJEČAJ WMO Sjećate li se pobjedničke fotografije Dubrovčanina iz 2016?

Dulist

ZA NESTRPLJIVE VRTLARE Donosimo vam vrste cvijeća koje najbrže rastu!

Dulist