Grad

NOVA USLUGA Besplatni internet u sto Libertasovih autobusa

pile guzva autobus libertas08

U sto Libertasovi autobusa građanima i posjetiteljima od sada je dostupna usluga besplatnog korištenja interneta.

Kako javljaju iz Grada Dubrovnika, završena je implementacija Wi-Fi sustava u autobuse JP Libertas, a zahvaljujući suradnji koju je gradski prijevoznik uspostavio s tvrtkom Media King iz Osijeka.

Tvrtka Media King uslugu je već isporučila u 60 tramvaja i autobusa javnog gradskog prijevoza u Osijeku te svih 150 autobusa gradskog i prigradskog prijevoza u Splitu, dok će u našem gradu pristup internetu biti omogućen u 100 autobusa Libertasa koji prometuju na gradskim i prigradskim linijama. Ugovor uključuje mogućnost ugradnje pristupnih točaka (tzv. hotspotova) u ukupno 120 vozila te će se prema potrebi usluga uvoditi i u dodatne autobuse.

-Ovaj tehnološki napredan Wi-Fi sustav dozvoljava velike količine istovremenih konekcija na pristupne točke bez zagušenja i prekida te pruža visoki kvalitetu pristupa internetu po maksimalno dostupnim brzinama. Sustav omogućuje i komercijalno korištenje odnosno omogućava oglašavanje na svim pristupnim točkama čime se može postići i samoodrživost – navode iz Gradske uprave.

Vrijednost predmetne usluge iznosi 12 000 kuna (bez PDV-a) godišnje, dok je ugovor sklopljen na razdoblje od 5 godina te uključuje i održavanje sustava.

Sve što korisnici trebaju napraviti da bi koristili uslugu jest odabrati Wi-Fi mrežu „LIBERTAS MEDIAKING“ te pratiti jednostavne upute koje možete vidjeti na kraju članka.

Libertas_Media_King_Wi-Fi_mreža_-_Upute_za_spajanje

Pročitajte još

Peteročlanoj obitelji uručeni ključevi gradskog stana

Dulist

Nakon vandalskog čina ‘Mljetsko srce’ opet je na svom mjestu

Dulist

Gradonačelnik čestitao PK Jugu na osvajanju devet medalja na kadetskom prvenstvu Hrvatske

Dulist