Hrvatska

NOVA TRAJEKTNA LINIJA ‘Dubrovnik’ od svibnja do Barija plovi i iz Bara

jadrolinija dubrovnik

Jadrolinija u suradnji s Barskom plovidbom počinje povezivati obalu Crne Gore s Italijom I to brodom koji inače povezuje Dubrovnik s Barijem.

Kako javljaju iz Jadrolonije, ostvarena je suradnja najstarijih putničkih brodara na Jadranu, Jadrolinije i Barske plovidbe. Ugovorom o suradnji, potpisanim na razdoblje od godine dana, definiran je zajednički projekt povezivanja luke Bari u Italiji s lukom Bar u Crnoj Gori. Liniju će održavati Jadrolinijin brod ‘Dubrovnik’ koji nastavlja i s održavanjem već postojeće linije Dubrovnik – Bari, a koja će se produžiti do kraja mjeseca studenog.

Linija Bar – Bari svim će putnicima biti dostupna od 18. svibnja do kraja mjeseca studenog 2017. godine s mogućnošću produženja, a ovisno o potražnji na tržištu. U razdoblju sezone brod ‘Dubrovnik’ uplovljavat će u luku Bar dva puta tjedno, a u vansezonskom razdoblju jedanput tjedno. Barska plovidba će za Jadroliniju obavljati poslove agenture, prodaje usluga i promocije međunarodnih linija.

-Ova suradnja predstavlja spoj iskustva i tradicije koju posjeduju oba brodara, a udruživanjem su iskorištene sve postojeće komparativne prednosti u odnosu na ostale europske brodare. Jadrolinija i Barska plovidba nastavljaju razmatrati i druge oblike zajedničkih povezivanja destinacija od obostranog interesa – ističu iz Jadrolinije.

Detaljne informacije vezane za red plovidbe i cijene karata bit će objavljene na www.jadrolinija.hr.

Pročitajte još

GLUMICA ZRINKA CVITEŠIĆ Ne sjećam se kad mi je netko toliko prirastao srcu kao što je Jele

Ivana Mijić Vulinović

HRT uveo cjelogodišnju pristojbu: Iznajmljivači apartmana nezadovoljni novom odlukom

Dulist

Prvi rast stanovništva u Hrvatskoj nakon desetljeća iseljavanja

Dulist