Aktualno

NOSITELJI LISTE SDP-OVE KOALICIJE Ranko Ostojić prvi u desetoj izbornoj jedinici

PXL 090324 111394354
09.03.2024., Split-Skup "Borba za dostojanstvo". Na skupu govore predsjednik SDP-a Pedja Grbin, potpredsjednik Ranko Ostojic, politicka tajnica Mirela Ahmetovic, saborski zastupnik Branko Grcic te clanovi Predsjednistva SDP-a Ivana Markovic i Miso

Predsjedništvo SDP-a na jučerašnjoj je sjednici odredilo tko će nositi liste za nadolazeće izbore. Prvi u prvoj izbornoj jedinici bit će Zoran Milanović što znači da će moći direktno odmjeriti snage s premijerom Andrejom Plenkovićem, piše Večernji list.

Prvi na listi u drugoj izbornoj jedinici je Boris Lalovac, bivši ministar financija, prvi u trećoj je potpredsjednik stranke Siniša Hajdaš Dončić, dok je prvi u četvrtoj Mišel Jakšić, gradonačelnik Koprivnice. Listu u petoj jedinici predvodi europarlamentarac Fred Matić, u šestoj član vodstva SDP-a Mihael Zmajlović, a u sedmoj sisačka gradonačelnica Kristina Ikić Baniček. Lider SDP-a Peđa Grbin bit će prvi u osmoj izbornoj jedinici dok će devetu prevoditi potpredsjednica SDP-a Sabina Glasovac. U desetoj jedinici prvi će biti potpredsjednik stranke Ranko Ostojić.

Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL

Pročitajte još

PROMETNA NA RATCU Albanka puštena iz istražnog zatvora, obitelj traži pravdu za poginule Katu i Stipu!

Dulist

Policija danas pojačano nadzire vozače mopeda, motocikala, romobila…

Dulist

Novi-stari knez Republike Porporela preživio atentat u Kneževom dvoru

Dulist