Zanimljivosti

Norino liječenje poskupjelo na 837 tisuća dolara!

noraf

U utorak iza 23 sata roditelji strašnog lava, Nore Fore, doživjeli su novi šok! Norino liječenje u Philadelpiji poskupjelo je na vrtoglavih 837.224,00 tisuća dolara.

– Američki šok za Norine roditelje, ministra zdravlja Rajka Ostojić, Hrabro dijete, Radio Nova Gradiška i narod Hrvatske! I baš kad smo svi iscrpljeni i sretni pomislili da možemo mirno zaspat na dva tri sata, Amerikanci podigli cijenu života na 830 tisuća dolara (oko 4,7 milijuna kuna!)! – ovaj status objavljen je na službenoj Facebook stranici Vratimo Osmijeh Nori Na Lice Nora Fora Strašni Lav. Računi koji su sve ostavili u šoku stigli su na mail adresu Radija Nova Gradiška.

U akciju prikupljanja novčanih sredstava za liječenje male Nore uključila se cijela Hrvatska i u rekordnom roku, od svega 3 dana, prikupljena su dostatna sredstva. Uključila se i Vlada koja je obećala kako će se odreći PDV-a za sredstva donirana u humanitarnoj akciji. Za ekperimentalno liječenje bilo je najprije potrebno platiti oko 3,3 milijuna kuna (575 tisuća dolara). Malena je trebala u petak otputovati u Philadelphiju, u bolnicu Children's Hospital of Philadelphia. Agonija i borba za njezin život je produžena.

Podsjećamo, Nori Šitum možete pomoći pozivom na broj 060-800-558 ili uplatom na račun Norine majke – Đane Atanasovske u Privrednoj banci 2340009-3110426252, poziv na broj 00 25052007, naznaka: "Nora Fora – Strašni lav".
 

Pročitajte još

Svečano zatvoren 52. hrvatski seminar za strane slaviste

Dulist

NA DANAŠNJI DAN 1919. Rođen slikar Antun Masle

Dulist

Polaznici ovotjednih radionica STEM ljeta u ZTK izrađivali 3D modele

Dulist