Sport

NK Gošk Dubrovnik 1919. pobjednik najvećeg malonogometnog turnira u Europi

coca cola kup nk gosk 15

NK Gošk Dubrovnik 1919. pobjednici su najvećeg malonogometnog turnira u Europi. Riječ je, naime, o Coca-Cola Cupu čija se državna završnica odigrala u Splitu.
Mladi Dubrovčani bili su najbolji u kategoriji 2008. godište i mlađi. Ekipa u sastavu Gabrijel Avdić, Ivan Matić, Josip Matić, Dalis zubović, Toni Novak, Marin Majanović, Ivano Milat na čelu s voditeljem Hasanom Kacićem krajem kolovoza sudjelovat će i na Međunarodnoj završnici Igara. Najboljim igračem turnira proglašen je Toni Novak.
Inače, najveći malonogometni turnir u Europi – Coca-Cola Cup s kvalifikacijskim turnirima započeo je još u siječnju, a do kraja lipnja održano je više od 140 turnira na kojima se natjecalo više od 40.000 nogometašica i nogometaša.
Coca-Cola Cup osmišljen je kao društveno odgovorna platforma za promicanje sportskih vrijednosti među mladima, fair play i timskog duha, a na terenima u Zametu, Srdočima i Kastvu gledali smo izvrsne nogometne poteze. Ekipa Protisak (Slavonski Brod) zlatna je u kategoriji 2006. godište i mlađi.

Pročitajte još

POBJEDA PROTIV RUMUNJSKE! Hrvatska sve bliže četvrtfinalu

Dulist

Lucija Ćirić Bagarić u polufinalu ITF World Tennis Toura u talijanskom Cordenonsu

Dulist

Jacob Merčep rastura na OI s Australijom

Dulist