Crna kronika

Ni traga nestalom Švicarcu, policija mu češlja i police osiguranja

konavle nestali svicarac adolh husler

Švicarskom državljaninu Adolfu Husleru koji je pretprošli četvrtak predvečer nestao na Konavoskim brdima još nema traga, a potraga za njim nastavlja se smanjenim intenzitetom dok policija provjerava njegove financijske podatke, doznaje se u ponedjeljak od pročelnika HGSS-a Dubrovnik Zorana Čabrila.
Nestanak 49-godišnjaka pretprošli tjedan u četvrtak nešto prije 20 sati prijavila je supruga, a potraga, za Švicarcem, inače iskusnim planinarom, u ponedjeljak je ušla u dvanaesti dan.

– U kontaktu smo s rodbinom, a jedan nećak je i došao ovamo. Nema rezultata još uvijek, a aktivnosti se nastavljaju smanjenim intenzitetom. Potraga je otvorena do nekih rezultata, bilo je slučajeva da se neki elementi pronađu i pet godina od nestanka pa se onda potraga ponovno intenzivnije nastavi. Sada je više na aktivnostima policije, provjeravaju njegove bankovne kartice, police osiguranja itd. Imaju oni svoje procedure – rekao je Čabrilo te dodao kako je bilo dojava građana, no ti tragovi nisu dali rezultata.

Inače, prema podacima objavljenim u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba, riječ je o 49-godišnjem Adolfu Husleru iz mjesta Niederuzwil u Švicarskoj.
U vrijeme nestanka bio je odjeven u bež ili narančastu majicu, plave kratke hlače i smeđe sandale, slabije je tjelesne građe, a od osobitih znakova ima smeđe fleke po leđima.
Husler je nestao nakon što se poslije ručka na Konavoskim brdima uputio prema hotelu Epidaurus u Cavtatu u kojem je odsjeo.

Pročitajte još

Majka dječaka zatekla pedofila kako masturbira na plaži i dobila šakom u glavu

Dulist

PROMETNA NA KUNEJIMA Ozlijeđen motociklist

Dulist

U LOVIŠTU Ukrajinka uništila šumu, ugrozila stanište ptica, gradila bez dozvole…

Dulist