Crna kronikaGrad

NEVJEROJATNO Vozač Libertasa ‘mrtav-hladan’ pred svjedocima uzeo novac iz kase!?

libertas,autobus,remiza5

– Oni su ga zbunjeno gledali, a on im je samo govorio ‘it’s ok, it’s ok, go, go,go!’ – prepričava nam naš čitatelj scenu kojoj je svjedočio sinoć oko 23 u autobusu Libertasa na Pilama.

-Bio sam u redu iza cca 20-ak stranaca i jedna obitelj, njih 4 -5 je ispred mene ‘zapelo’. Nije mi bilo jasno zašto i kako, ali sam u jednom trenutku vidio kako vozač ocu vraća kusur. On je i dalje ostao stajati, a tek sam onda shvatio kako je ostao čekati karte. Vozač ih je nervozno ‘potjerao’ dalje, i spremio karte je koje imao u ruci sa strane. Onda sam ja došao na red, i dok sam plaćao kartu vidio sam kako vozač vadi 100 kuna iz kase i stavlja u džep od košulje – ogorčen je naš čitatelj.

-Vjerojatno je mislio da sam i ja stranac pa da neću ništa ni primjetiti – ogorčen je naš čitatelj te dodaje kako ga je najviše šokirala lakoća kojom je vozač to odradio.

-Čovjek bi promislio da će barem malo pokušati prikriti to što radi – ističe naš sugovornik te na naš upit dodaje kako ‘nema sumnje da je svjedočio krađi’.

-Ma jasno je k’o dan. Znam što sam vidio – zaključuje naš sugovornik.

Pročitajte još

NOVI TREND Stolice za rezervaciju ‘zastarile’, vozači parking našli u traci za prestrojavanje

Dulist

[FOTO] Postavljena nova prometna signalizacija na potezu od Boninova do Pila

Dulist

Počeli radovi na izgradnji Boćarskog doma ‘Đuro Miletić’

Dulist