Aktualno

NESVAKIDAŠNJI POTHVAT Elena (11) s ocem preplivala rutu oko Lokruma!

lokrum

Zanimljiva priča stiže nam s Lokruma o nesvakidašnjem pothvatu jedne jedanaestogodišnjakinje. Djevojčica Elena sa svojim je ocem preplivala rutu oko Lokruma dugu 5,06 kilometara.

Naime, posljednje 24 godine, otok je nezaobilazna lokacija posjeta obitelji Diedericka Willemsa. Prvotno je od 1999. dolazio sa svojom suprugom Dilan, a potom se s godinama obitelj povećavala. Majka, otac i dvije djevojčice Elena(11) i Iona (6) svoja ljeta provode na Lokrumu uživajući u otoku, svatko na svoj način.

-Ove godine Elena je odlučila preplivati rutu oko otoka Lokruma u dužini od 5,06 km sa svojim tatom. Zamišljeno je i prije nekoliko dana i napravljeno za cca 100 minuta. Danas ove dvije prekrasne djevojčice slave rođendan, a Rezervat Lokrum uključio se s malim poklonima za ovu prekrasnu obitelj – navode iz JU Rezervat Lokrum te su uputili našoj sugrađanki, gospođi Anđelki Bradarić-Hrnčić koja je dugogodišnja prijateljica ove obitelji i koja im je prenijela informaciju o ovom nesvakidašnjem pothvatu 11-godišnjakinje.

-Uz tortu koju je pripremila gospođa Brdarić Hrnčić i poklone s Lokruma vjerujemo da će ovo biti nezaboravno ljeto u sjećanju ove obitelji i da će se tradicija posjeta nastaviti i sljedeće godine – ističu na svojim stranicama. Izvor: Rezervat Lokrum – Lokrum Reserve 

Pročitajte još

GRUŠKA NOĆ Magazin oduševio publiku na gruškoj rivi

Dulist

ĐIR PO GRUŽU Cijeli dan miris janjetine u zraku, a večeras nastup Magazina

Dulist

GRADONAČELNIK FRANKOVIĆ “Kraj je utakmice u kojoj kapital pobjeđuje demografiju”

Dulist