Sport

NEMA KVALIFIKACIJA Prijave za Divlju ligu do 3. kolovoza

divlja liga 2023 8 1

Otvorene su prijave za ovogodišnju Divlju ligu. Kako javljaju organizatori, prijave se primaju do subote, 3. kolovoza u Caffe baru Giro do 20 sati.
-Početak ovisi o broju prijava, neće se igrati prije utorka, 6. kolovoza. Finale bi trebalo biti u Portu u posljednjem tjednu kolovoza. Nakon potvrde kad je finale (trebalo bi se znati u idućih nekoliko dana), znat će se termini polufinala, četvrtfinala, osmine finala, eventualnog razigravanja za osminu finala, te kojim danima će igrati skupine A i B utakmice u skupini.
Nema (kao i lani) više kvalifikacija. Skupa kreću svi koji se prijave. Osam najboljih sastava Divlje lige 2023., ukoliko se prijavi, nastupa u skupinama ‘A’ i ‘B’ s po četiri ekipe. Nakon igre svatko sa svakim u skupinama ‘A’ i ‘B’, dva najbolja će izboriti plasman u četvrtfinale, a treći i četvrti će razigravati za četvrtfinale s četiri najbolja sastava iz preostalih skupina čiji broj ovisi o broju prijava.
I preostale skupine igraju prvo svatko sa svakim. U konačnici treba dobiti četiri najbolje ekipe iz preostalih skupina, tzv. drugog razreda – ističe se u objavi na stranici divljaliga.com.
U četvrtfinalu pobjednik skupine ‘A’ igra protiv pobjednika utakmice u kojoj je igrao četvrti iz skupine ‘B’, drugi iz skupine ‘A’ igra protiv pobjednika utakmice u kojoj je igrao treći iz skupine ‘B’, pobjednik skupine ‘B’ igra protiv pobjednika utakmice u kojoj je igrao četvrti iz skupine ‘A’, a drugi iz skupine ‘B’ igra protiv pobjednika utakmice u kojoj je igrao treći iz skupine ‘A’.
U polufinalu se sastaju pobjednici utakmica u kojima su igrali pobjednik skupine ‘A’ i drugoplasirani iz skupine ‘B’, te pobjednici utakmica u kojima su igrali drugoplasirani iz skupine ‘A’ i pobjednik iz skupine ‘B’.

Pročitajte još

Plazma Sportske igre mladih: Državna završnica u Rijeci okuplja više od 2.000 djece i mladih

Dulist

Nove medalje PK Juga

Dulist

SADA JE SLUŽBENO Ivan Rakitić dolazi u Hajduk!

Dulist