Aktualno

Ne propustite upise u novi ciklus programa učenja stranih jezika

Centar za jezike 2

Centar za jezike Sveučilišta u Dubrovniku, obilježavajući Europski dan jezika, od 26. rujna otvara prijave za upis na programe učenja stranih jezika. U ponudi su programi učenja engleskog, francuskog, njemačkog, portugalskog, španjolskog i talijanskog jezika te hrvatskog jezika za strance na više jezičnih razina, od početne do napredne.
Jezične kompetencije su jedna od ključnih vještina u suvremenom društvu i osnovni preduvjet za uspješnu socijalnu, kulturnu i ekonomsku integraciju.
Voditeljica Centra za jezike, dr. sc. Zrinka Režić Tolj, v. pred., je istaknula: ‘Učenjem stranih jezika upoznajemo drugačije kulture i načine života, razvijamo toleranciju i razumijevanje prema govornicima različitih jezika i njihovim kulturama, usvajamo novi pogled na svijet i stvaramo nove mogućnosti u privatnom i poslovnom životu.’
Nastava će se izvoditi dva puta tjedno po tri školska sata u popodnevnom terminu. Programi traju 70 sati i osmišljeni su prema smjernicama Zajedničkog europskog referentnog okvira za jezike (ZEROJ).
Nastava počinje 28. listopada 2024., a završava 31. siječnja 2025.
Po uspješno položenom ispitu polaznici će dobiti potvrdu Sveučilišta u Dubrovniku o poznavanju stranog jezika na određenoj razini.
Rok za podnošenje prijava je do 20. listopada.
Sve dodatne informacije o programima, prijavi i plaćanju dostupne su na telefon: +385 20 445 878, e-mail: lang@unidu.hr ili na mrežnoj stranici Centra za jezike: https://www.unidu.hr/czj/

Banner 300x250 DU 1

Pročitajte još

Policija i ove godine provodi preventivne programe kojima je obuhvaćeno 300 srednjoškolaca

Dulist

Od danas nestašica poznatih lijekova, ne zna se kada će opet biti na tržištu

Dulist

TU ME ZNAJU, TU NISAM SAMO BROJ Nove majice i novi moto Društva multiple skleroze DNŽ

Dulist