Kultura

NE PROPUSTITE Svi radovi dubrovačkih arhitekata na jednom mjestu

dad izlozba arhitekti 120417 1

Društvo arhitekata Dubrovnik poziva sve na otvorenje velike “Izložbe ostvarenja dubrovačkih arhitekata 2012.-2016.”, na kojoj će prvi put na jednom mjestu biti izloženi brojni zanimljivi projekti iz zemlje i inozemstva, a na kojima su dubrovački arhitekti i članovi Društva radili u razdoblju od proteklih pet godina.

Ova izložba realizira se u suradnji s Umjetničkom galerijom Dubrovnik u palači Banac u utorak 18. travnja 2017. s početkom u 20 sati, a javnosti će biti predstavljeni radovi podijeljeni u tri kategorije – realizacije, projekti i prijedlozi. Osim toga, ovaj izniman događaj popratit će i gostovanje “Godišnje izložbe ostvarenja hrvatskih arhitekata”, najveće izložbe takvog tipa na nacionalnom nivou, koja iz godine u godinu, osim arhitektonske struke, privlači pozornost šire javnosti, budući da predstavlja najbolji uvid u recentnu domaću arhitektonsku produkciju.

Iz DAD-a napominju kako zahvaljuju Gradu Dubrovniku i tvrtkama ACO d.o.o. građevinski elementi, AluK Tim d.o.o., Sto Ges.m.b.H., Beton Lučko d.o.o. i Geberit prodaja d.o.o. Ruše koji su omogućili realizaciju ove izložbe.

Pročitajte još

OTVARANJE IZLOŽBE I DONACIJA Poznati sarajevski umjetnik u Flori

Dulist

[FOTO] ‘Hekuba’ oduševila brojnu publiku na Lovrijencu

Dulist

LADO u park Gradac donosi riznicu kolorita narodnih nošnji i plesova

Dulist