DuList IN

Ne propustite sajam gramofonskih ploča u Uvali Lapad

vinil sajam

Dubrovačka udruga ljubitelja gramofonskih ploča ‘Dubrovnik 33/45’ i ove godine organizira veliki međunarodni sajam gramofonskih ploča i ostalih nosača zvuka. ‘Dubrovnik Vinyl Fair 2024’ održat će se na šetnici u Uvali Lapad, preko puta tenis terena i trajat će od 17. kolovoza od 16 do 22 sata i 18. kolovoza od 10 do 14 sati.

Domaće glazboljupce, ali i posjetitelje, tijekom dva dana očekuje najveća ponuda rabljenih ploča do sada prezentirana u Dubrovniku, a pored ploča i CD-a, ‘Dubrovnik Vinyl Fair 2024’ obogatit će i drugi zanimljivi predmeti kolekcionara, umjetnika i kreativaca poput ekipe iz ARL, te Histeria Concept Store-a. Uz domaće snage viniloljubaca, gostuju izlagači iz Zagreba, Splita, Sarajeva, Podgorice, Niša i Beograda. Za vrijeme trajanja sajma, za gramofonima će se izmjenjivati domaći i gostujući vinil DJ-evi koji će doprinijeti dobroj atmosferi.

Događaj je sufinanciran i podržan od strane Turističke zajednice grada Dubrovnika, Hrvatske turističke zajednice i Grada Dubrovnika.

Medijski pokrovitelji i sponzori događaju su: Dubrovački dnevnik, Dubrovački medijski centar, Dubrovnik Beer Company, Pizzeria Mamma Mia i Restaurant Flamingo.

 

Pročitajte još

Što donosi novi kino tjedan?

Dulist

MEĐUNARODNI FESTIVAL GLAZBE I UMJETNOSTI Punoljetni Epidaurus Cavtat Festival spaja kulturu, turizam i dvije obale!

Dulist

Novi tjedni program ‘Ulicama našeg Grada’

Dulist