Zanimljivosti

Natječaj za stipendije do 15. veljače

studenti acmt

Još samo nekoliko dana ostalo je za prijave na natječaj za stipendije koje dodjeljuje Američka visoka škola za menadžment i tehnologiju.

Fond za stipendije i financijske potpore za  akademsku godinu 2012./2013. iznosi ukupno 2,5 milijuna kuna, što znači da svi prijavljeni kandidati imaju velike šanse za osvajanje stipendije. Prijave na natječaj zaprimaju se do srijede, 15. veljače a rezultati će biti objavljeni 15. ožujka 2012.
 
Prijaviti se mogu svi učenici četvrtih razreda srednjih škola kao i kandidati koji su prijašnjih godina završili srednjoškolsko obrazovanje.
 
Financijska potpora dodijelit će se kvalificiranim kandidatima za studiranje na Američkoj visokoj školi za menadžment i tehnologiju, u Zagrebu i Dubrovniku, za slijedeće akademske programe: Informacijske tehnologije, Menadžment u turizmu, hotelijerstvu i uslužnim djelatnostima te Međunarodno poslovanje.
 
Svi zainteresirani trebaju ispuniti obrazac za prijavu na stranici www.acmt.hr i u referadi škole, u Zagrebu i u Dubrovniku, dostaviti svjedodžbe iz srednje škole, napisati motivacijski esej te obaviti kratak intervju. Kriterij za odabir bit će dosadašnja akademska postignuća, a posebno će se uzeti u obzir financijske potrebe kao i motivacija za studiranje na RIT/ACMT-u.
 
Dodijeljene stipendije studentima će pokrivati značajan dio godišnje školarine tijekom sve četiri godine studija.
 
Cilj Američke visoke škole je kontinuirano povećavati iznos financijskih potpora, stoga se očekuje da će već u idućoj akademskoj godini svaki drugi student primati neki oblik financijske potpore.
 
Za više informacija o otvorenom natječaju kontaktirajte nas na brojeve telefona 01 643 9100 i 020 433 000, te na e-mail adresu: admissions@acmt.hr.

Pročitajte još

Prugasti dupin uočen na Pelješcu

Dulist

NA DANAŠNJI DAN 1687. Umro vjerski pisac i pjesnik Bernard Đurđević

Dulist

Korisni savjeti veterinarke Sunčice Oštrić: Kako pomoći psima tijekom vrućina!?

Maris Guca