DuList IN

NASTUPI PO HRVATSKOJ Atlantida na mini turneji predstavila ‘Samo tren’

Atlantida Mini turneja 3

Dubrovačka grupa Atlantida započela je s koncertnim nastupima po Hrvatskoj predstavljajući njihov novi singl, pjesmu ‘Samo tren’.

Prvi koncert održan je u Gospiću u ‘Highlander’s pubu’, nakon kojeg su zasvirali u Slavonskom Brodu u sklopu Mega bikers susreta, koje je jedno od najvećih okupljanja motorista u Hrvatskoj. Moto klub ‘Brod’ je uz Atlantidu na susrete ove godine od poznatijih pozvao Let 3, Kawasaki 3P, Tešku Industriju, te Dina Jelušića. Mjesto održavanja je SRC Poloj, jedna od najljepših riječnih plaža u Hrvatskoj, koje je pohodilo nekoliko tisuća ‘bajkera’ i poklonika rock glazbe. Nažalost Atlantida je svirala nakon što je kratkotrajni pljusak prekinuo nastup Teške Industrije i otjerao dio publike koji se okupio.

Publika je na ovim nastupima upoznala njihovog novog bubnjara Mara Zajeca, koji je zamijenio Maria Tomašića, jednog od osnivača benda.

Uz već spomenutu novu pjesmu „Samo tren“, Atlantida je svirala već poznate hitove s albuma „Premalo za san“ – „Lađe“, „Dodir u bojama“, „Lutam pod oblacima“, a zanimljive su bile i njihove obrade dubrovačkih autora, pjesme „Što je ostalo od ljubavi“ Tereze Kesovije i „Gdje ste sada žene moje“ grupe Modeli, te Judas Priest prepjeva pjesme „A touch of evil“.

Nove pjesme pomalo sa snimaju, a imat ćemo ih prilike čuti u nadolazećim koncertima čiji će se datumi održavanja naknadno objaviti.

Tekst/Foto: Vedran Levi/Atlantida

Pročitajte još

Paul Oakenfold stigao je u Dubrovnik!

Dulist

IZAŠAO JE TRAILER Pogledajte kako su Kupari i Trsteno izgledali u filma ‘Lee’

Dulist

Pogledajte bogat glazbeni program ovog vikenda!

Dulist