Sport

NAKON TRI TJEDNA OD ODLASKA Što je Felipe Perrone napisao svojim bivšim suigračima?

jug recco perrone 6

Felipe Perrone, bivši igrač VK Jug CO, poslao je pismo svom dojučerašnjem klubu. Kako navode iz Juga, pismo objavljuju u cijelosti, a njime je, kažu, Perrone, još jednom pokazao da nije potrebno imati dva metra i 120 kila da bi bio veliki čovjek.

-Dragi moji prijatelji Jugaši,
Nakon 3 tjedna daleko od Dubrovnika bih pokušao objasniti riječima koliko mi je težak odlazak i zahvalnost koja imam za sve vas za sve što sam živio u ove dvije godine.
Mogao bi ovdje govoriti o svim našim uspjesima, ali mislim da su nezaboravne prijateljstva i ljubavi koju sam imao sa svima vama. Govoreći o Jugu je o skupini ljudi koji tvore obitelj sa svojim problemima i radostima, a posebno za ljude koji žive i vide klub kao nešto svoje; svi oni vole vaterpolo i žele ga očuvati, od turnira mlađe kategorije kao Tomo do Lige prvaka.
Vjerojatno ću zaboraviti nekoga ako počnem zahvaliti osobi do osobe, od jutarnje kave sa Made do naklonost i nježnosti Pere, ali kao što sam rekao svojim suigračima, vi ste bili uz mene u vrijeme najljepši i najteži momenata u mom životu. Još jednom puno hvala i nadam se da ovo nije zbogom nego zapravo vidimo se kasnije,
Felipe Perrone

Pročitajte još

NEOČEKIVANI REZULTAT! Amerikanci pobijedili Barakude

Dulist

Na tjednom parskom turniru bridža najbolji su Majstorović i Zvrko!

Dulist

Barakude će u petak odigrati posljednju prijateljsku utakmicu uoči Pariza!

Dulist