Aktualno

Nakon niza medalja, Španja najavio kraj karijere

spanja2

Povodom osvajanja brončane medalje i izvrsnih rezultata na netom završenim Paraolimpijskim igrama u Londonu, župan Nikola Dobroslavić primio je danas Mihovila Španju.

Župan je čestitao Španji na izvrsnom nastupu na Paraolimpijskim igrama i na osvajanju brončane medalje te na brojnim trenucima ponosa i radosti koje je pružio žiteljima Dubrovnika i Dubrovačko-neretvanske županije.
 
Španja se osvrnuo na svoje nastupe kroz 4 olimpijska ciklusa, na 26 osvojenih medalja i 16 srušenih rekorda, zaključivši kako je zadovoljan ostvarenom karijerom te je zahvalio Dubrovačko-neretvanskoj županiji i županu Dobroslaviću na kontinuiranoj podršci njegovom radu i projektima. Posebice je istaknuo projekt izrade dokumentarnog filma koji je pratio njegove pripreme i nastup u Londonu, ali i prikazao život jednog paraolimpijca, a sve sa ciljem pružanja primjera mladima.
 
S obzirom da je Španja najavio kraj karijere, župan mu je poželio puno sreće i zdravlja u svim njegovim budućim, posebice akademskim, aktivnostima te mu uručio prigodan poklon.

Pročitajte još

DANAS NA PELJEŠCU ZABILJEŽENO ČAK 15 POTRESA Seizmolog objasnio što se događa

Dulist

Ne miruje tlo na Pelješcu, još jedan umjeren potres

Dulist

Blagdan je Velike Gospe

Dulist