Aktualno

NAKON DVIJE GODINE World Travel Market ponovno ‘uživo’ u Londonu, sudjeluje i TZ Grada Dubrovnika

c ana hrnic34

 

Nakon izostanka susreta uživo zbog pandemije koronavirusa, sajmovi turističke industrije ponovno bi trebali zaživjeti u svom, barem dijelom, izvornom obliku. Naime, prvi na redu je World Travel Market (WTM) u London koji se nakon dvije godine u studenom 2021. vraća kao hibridni događaj čija ideja je ponovno okupljanje svih relevantnih dionika ove grane svjetskog gospodarstva.

Organizatori sajma donose nam najbolje iz oba svijeta – onog fizičkog i virtualnog pa će se njegov prvi dio održati u londonskom ExCel Centru od 1. do 3. studenog i ‘online’ 8. i 9. studenog. Slogan ovogodišnjeg izdanja je ‘Reconnect. Rebuild. Innovate.’, a s jasnom zadaćom da se svi u industriji putovanja ponovno povežu s kolegama i obnove svoja poslovanja.

Na ovom vodećem svjetskom turističkom događanju sudjelovat će i predstavnici Turističke zajednice grada Dubrovnika dijeleći štand s HTZ-om. Kao jedan od suizlagača predstaviti će turističku ponudu Grada i održat će niz sastanaka s britanskim organizatorima putovanja, avio kompanijama, predstavnicima medija, partnerima te agentima, poručili su za DuList iz TZ grada Dubrovnika.

Na štandu, također, bit će prisutni Uniline Dmc – Croatia, Maistra Hospitality Group, Perfecta Travel, Zagreb Tourist Board, Valamar, Plitvice Lakes National Park, Croatia Airlines, Liburnia Hotels&villas, Dubrovnik & Neretva County Tourist Board, Dalmatia Šibenik, Split&Dalmatia County Tourist Bord, Aminess Hotels&campsites, Ban Tours, Adriatic Dmc i Zadar Regio.

Osim sajma koji će se odvijati u Londonu, TZ grada Dubrovnika sudjelovat će i na njegovom virtualnom izdanju, zaključili su.

Pročitajte još

Atletska staza prijavljena na financiranje iz EU fondova

Dulist

Ursula von der Leyen ponovno izabrana za predsjednicu EU komisije!

Dulist

OD DUBROVNIKA DO MEĐUGORJA Evo kada se otvara Camino

Dulist